YouTube sugerează după ceea ce vizionezi tu. Spre exemplu chiar și o pagina la care nu ești abonat, iar în trecut te-ai uitat la un videoclip de la acea pagină fără a seta "nu ma interesează sau nu recomanda canalul", atunci ei vor sugera în continuare postări de la acea pagină. Dacă YouTube sugerează un videoclip și ulterior nu îți place, există o opțiune "nu mă interesează". După ce alegi această opțiune, YouTube va întreba : spune-ne de ce. Apoi poți alege un motiv iar pe viitor nu va mai afișa postări de la acea pagină.
Aboneaza la aia, vezi video-uri din afara si Youtube o sa invete si o sa iti recomande de acolo
Iar dacă vrei postări de la vloggeri străini, uite aici o lista cu ce am găsit acum pe pagina acasă ( YouTube). Cam asta vizionez eu, și pe mine mă enervează vloggeri români. Tot ce recomand eu este în limba engleza.
Kurt Caz - este de travel. Vlogger este un băiat din Africa de Sud care pleacă pe urmele tatălui sau, mort. Și tatăl lui a fost un explorator, iar el vrea sa ii apuce pe urme. Este un videoclip în care spunea ca în perioada cât a fost în viata tatăl său, ii povestea de o plaja din Mexic (parcă) și că dorea să ajungă măcar o dată acolo. Bine, cum nu s-a mai întâmplat asta, a mers băiatul să descopere plaja. Și chiar a ajuns, o plajă pustie, nimeni în jur, sticla de băutură in mana și dezbrăcat la pielea goală ( cenzurat, bineînțeles) mergând pe plajă. Sau când intra doar în papuci de plajă în ditamai jungla să găsească crocodili sau jaguari. Mi-au plăcut mult videoclipurile lui și l-am găsit random, tot recomandat de Youtube.
Bold and Bankrupt - tot de travel
Harold Baldr - tot travel.
Simion Wilson - tot travel
Ultimii trei se întâmplă sa ii vezi mergând impreună prin diferite țării.
Nuke's Top 5 - asta dacă iubești paranormal, întâmplări stranii
BIGDAWSTV - cu farse oamenilor și multe altele
ThatWasEpic - ceva gen ca precedentul. Puși pe farse și altele.
Steven Schapiro - alt vlogger pus pe farse.
LolComedyHa - ăștia sunt actori, iar unele videoclipuri sunt amuzante.
E simplu... dai click pe poza profilului si setezi o alta locatie in afara de Romania ( eu am United States). Te duci apoi la istoricul Youtube-ului si stergi cautarile si vizionarile. Dai un refresh pe browser si gata.
AndreeaDeea210 întreabă: