Iti instalezi iFunbox pe PC si de acolo le stergi. Daca mai ai vreo intrebare legata de iPad nu ezita sa ma intrebi.
De care joc este vorba? Nu trebuie sa il cumperi din nou se poate descarca din nou din App Store fara sa platesti, dar te intreb care joc pentru ca sunt jocuri ca de exemplu Fifa 2014 care daca il cumperi trebuie sa dai pe un buton din joc "check buy" sau ceva de genul.
Scuze ca te tot stresez cu intrebari. Cand mi-am cumparat jocul cu cardul a trebuit sa dau codul de pe card si a ramas inregistrat codul de la acel card si vreau sa sterg cumva contul acela de card. Nu stiu daca ai inteles. Daca ai inteles te rog ajuta-ma ca am un vecin care se tot joaca cu ipad-ul si imi tot cumpara jocuri.
Cand conectezi iPad-ul la PC ar trebui sa apara in My Computer un folder cu pozele de pe iPad si acolo poti sa pui poze.
Faci un folder cu toate pozele care vrei sa le pui pe iPad dupa care intri in iTunes dai pe iPad dupa sus la poze si acolo bifezi sincronizeaza din si alegi folder-ul in care ai pozele si dai dupa pe sincronizare si astepti sa ti le puna pe iPad. Enjoy!
anonim_4396 întreabă:
RiRi5846 întreabă: