Daca depun plangere peala impotriva ta si tu nu poti fi audiat, atunci se poate trimite dosarul in instanta, care va trimite citatie la adresa ta cunoscuta.
In caz ca nu te prezinti, procesul se finalizeaza in lipsa ta, iar tu poti fi condamnat chiar si la detentie. In cazul ca u te prezinti pentru executarea pedepsei primie, se va emite un mandat international de aducere pentru executarea pedepsei (care mai poate adauga o perioada de detentie, la sentinta initiala).
Pai pentru niste pumni dați? sa intru la inchisoare? ok, ei au martori, dar nu au de unde sa stie 100% că eu am fost! eu pot sa spun ca s-au batut intre ei. si sa merg pe minciuna, zic doar. Intelegi cum e situatia? nu au alte dovezi decat că au fost martori prieteni de-ai lui
Nu îți e suficient dosarul penal pentru lovire vrei și pentru altele?
Pai nu am dosar facut inca, de aceea nu stiu cu ce ma voi alege din aceasta bataie, poti citi inca o data intrebarea si sa ma ajuti te rog?
Doi martori si un certificat medico-legal sunt suficiente pentru condamnare.
Foarte probabil că vei avea având în vedere că a fost și la medicină legală. Așa că pentru binele tau mai bine spui adevărul
Salut! revin cu un update! ai avut dreptate! am scapat de proces. S-a anulat cu ajutorul Domnului Isus si nu am primit nici amenda nici nimic grav, deci Dumnezeu are ultimul cuvant
Salut! revin cu un update! ai avut dreptate! am scapat de proces. S-a anulat cu ajutorul Domnului Isus si nu am primit nici amenda si s-a anulat totul
Bine ar fi fost sa fii aici in Germania la proces si sa te aperi! Fara aparare vei pierde procesul si vei fi condamnat in lipsa.
Si daca sunt singur la proces si ei sunt impotriva mea ce fac?
Asta nu stiu, cum sa te aperi acolo si ce sa spui. O sa iti spuna avocatul asa ceva.
La proces nu conteaza ca apari cu un grup mare de persoane dupa tine, este mai important cum te aperi si ce declari.
Smecherii cu adevar, nu ajung numai in top
Bine. Sunt puscariile pline de,, smecheri'' Tu nu esti altceva decat un gainar nici macar smecher. Vei lua 2-3 ani de puscarie.
Salut! revin cu un update! ai avut dreptate! am scapat de proces. S-a anulat cu ajutorul Domnului Isus tot si nu am primit nici amenda, nici nimic!
Salut! revin cu un update! ai avut dreptate! am scapat de proces. S-a anulat cu ajutorul Domnului Isus si nu am primit nici amenda nici nimic! Sa te mai aud acum, unde sunt? la puscarie?