| AnonimAnonim4321 a întrebat:

Salut TPU, dacă am făcut un cont fals pe laptop cu email nou pe Instagram și se duce la politie persoana respectiva are cum sa afle ceva ținând cont ca am șters și contul de google și de insta ținând cont de toate?

16 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Politia te poate identifica.

| AnonimAnonim4321 explică (pentru Bula):

Cum?

| Bula a răspuns (pentru AnonimAnonim4321):

Dupa traseele IP-urilor.

| AnonimAnonim4321 explică (pentru Bula):

Da dar nu are cum sa afle locatia exacta ma gândesc fiindcă niciun cont nu mai exista și nici dispozitivul a fost făcut pe laptop și scrie windows

| Bula a răspuns (pentru AnonimAnonim4321):

IP-ul tau nu are de a face cu conturile tale sau cu laptop-ul tau.
IP-ul este identifiatorul tau de retea, prin internet, pe care-l primesti de la furnizorul tau de internet.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti un dobitoc, de ce faci conturi false ce urmaresti de fapt? Sa ajungi in inchisoare? Ca acolo este locul tau.

| doctorandus a răspuns:

Greu de spus: Politia nu se deranjeaza decat pentru cazuri grave.

| lpavel a răspuns:

NU!

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca ai facut cont fals si ai comis o ilegalitate gen ai cerut bani in numele altei persoane, ai amenintat pe cineva etc atunci poti fi reclamat la politie, identificat si poti avea dosar penal. Daca doar ai facut cont fals si ai dat niste mesaje random, nu isi bate capul politia cu asa ceva, sunt milioane de conturi false pe internet

| AnonimAnonim4321 explică (pentru Furnicuta000):

Pai nu am cerut bani sau alte cacaturi am vorbit cu 2 persoane și atata

și persoana aia facea urat ca cine sunt ca se duce la politie dacă nu zic ca nu știu ce am creat cont de email nou și pe laptop am făcut contul

| Furnicuta000 a răspuns (pentru AnonimAnonim4321):

Si cine o baga pe ea in seama la politie? Inchide contul si gata. Iar daca nu ai pus poza la profil cu persoana respectiva, chiar nu are absolut niciun motiv sa te reclame pentru ca daca pe mine ma cheama sa zicem Maria Popescu si cineva isi face un profil tot cu Maria Popescu dar nu cu poza mea, atunci doar nu am eu pretentia sa fiu singura de pe planeta cu acest nume. Deci sterge poza in caz ca ai pus poza si nu se intampla nimic

Pai e sters totul

| tonyc7 a răspuns:

Stai linistit, sunt mii de conturi false numai in randul Facebookhistilor din Romania. Politia te cauta doar daca faci lucruri grave, gen inselaciune sau amenintari cu moartea / acte de terorism.