| 1DobreMihai1 a întrebat:

Daca fac exercitii pentru cresterea masei musculare la piept, antebrat, biceps, triceps, umar si am doar cele 3 mese pe zi +cateva fructe energia (kcal) care mai trebuiesc pentru cresterea mesei musculare se vor lua din stratul adipos(grasime) sau in cazula sta muishciul va fi alarmat si nu va mai creste?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Daca vrei cresterea masei musculare trebuie sa faci multe, multe exercitii cu greutati, abdomene, alergare.
Mesele trebuie respectate cu sfintenie, insa nu trebuie sa mananci doar fructe. Ai nevoie de proteine si fibre. Consuma carne de pui, peste, curcan. Mananca multe legume, cereale integrale, paine de secara 2 felii pe zi. Ar fi indicat sa iti faci cate un terci de ovaz - pui lapte la fiert, apoi pui ovazul si lasi putin sa se umfle. Adaugi niste zahar vanilat. Eu mai pun si scortisoara. Se poate manca si cu dulceata sau cu stafide. Este de asemenea indicat sa consumi lapte si lactate cat de multe, poti lua si vitamine daca ai nevoie de energie insa nu exagerat.
Incearca sa nu mananci gras, usor cu dulciurile si lasa fast-foodul. De asemenea, hidrateaza-te. Bine ar fi sa reduci sarea din alimentatie, sa eviti bauturile carbogazoase.
Pentru exercitii bine structurate ar trebui sa mergi la sala de forta dupa parerea mea.
Sper ca am ajutat.