De fapt vrei un URL (de ex. prin DDNS) si http://ro.wikipedia.org/wiki/LAMP
Pai de fapt... ceea ce vreau e o pagina scam.Nu sunt sigur la ce te referi tu...
Nu ma prea pricep la chestii de IT, adica sunt la inceput, acum invat limbajul de programare C.Deci nu prea stiu la ce te-ai referit... ceea ce vreau eu de fapt e o pagina scam...(dar nu vreau sa arate ca pagina de Facebook, Yahoo, etc., ci vreau sa o personalizez eu. Daca esti mai explicit si inteleg ce am de acut vei primi funda!
Adica tu vrei ca prostii sa iti dea mura in gura emailul si parola lor, si tu sa le umbli sa le cauti ce informații au ei in mailul lor si alte chestii.asta cauti, nu-i asa?
Nu,de fapt vreau doar sa testez ceva.Nu conteaza...
Nu se poate ce vrei tu, parerea mea. Daca ar fi asa toti am putea avea acces la orice alt mail al altcuiva, si aproape oricine baga o adresa de mail pe un anumit site, fii sigur ca nu baga aceeasi parola de la mail-ul sau.
Stiu,dar totusi, nu e ceva serios (sa aflu date importante ale cuiva sau ceva de genul, nu sunt hacker sau ceva asemanator). Doar ca vreau sa pacalesc pe cineva, ci anume un coleg de clasa.Am mai facut-o folosind o alta metoda si a fost genial...dar de data asta vreau sa fie ceva diferit, ceva mai tare.Atata tot.
Tot ce vei face ti se va intoarce, mai bine lasa-te de farse de astea daca nu vrei sa ajungi si tu pacalitul.
Ok.Nu cred ca mi se va intoarce .Deoarece nu este o farsa cu intentii rele, nu fac rau nimanui.Si crede-ma, eu nici o data nu ajung cel pacalit.
Niciodata sa nu zici niciodata.Se vede ca esti foarte tanar si nu ai trecut inca prin viata.
Zi cum vrei tu.Si daca am zis ca fac farsa unui coleg de clasa normal ca sunt tanar.
Catalin979 întreabă: