| Snoopy001 a întrebat:

dau funda celui care ma poate ajuta cu : Am un windows 8 si de cateva zile nu mai imi apar retelele wifi si nu ma pot connecta. Ce pot face;(?

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Daca iti apare din nou semnul exclamarii, e o incompatibilitate cu driverul wifi. ori nu e cel optim pentru sistemul tau operativ, si e cel mai probabil, ori ai o problema cu placa wifi. ca rezolvare, cel mai simplu e sa ai windows activat, si astfel intri ii dai click dreapta, update driver, si iti cauta automat in Microsoft update. mai ai cealalta posibilitate, sa cauti driverul optim cu un program specific.

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Wifi dezactivat
driver wifi lipsa
windows e activat?

| Snoopy001 explică (pentru gelu1970):

Am vazut ceva probleme la adaptorul wifi ( am intrat in manager device si era un semnul exclamarii la netawork si la driverul adaptorului, l-am dezinstalat si i-am dat refind and reinstall dupa reinstalarea lui nu imi mai arata semnul exclamarii dar dupa ce ii dadeam refresh aparea din nou )

| Snoopy001 explică (pentru gelu1970):

Windowsul e crackuit si imi permite sa il activez dar el ruleaza full

| gelu1970 a răspuns (pentru Snoopy001):

Daca iti apare din nou semnul exclamarii, e o incompatibilitate cu driverul wifi. ori nu e cel optim pentru sistemul tau operativ, si e cel mai probabil, ori ai o problema cu placa wifi. ca rezolvare, cel mai simplu e sa ai windows activat, si astfel intri ii dai click dreapta, update driver, si iti cauta automat in Microsoft update. mai ai cealalta posibilitate, sa cauti driverul optim cu un program specific.

| sori88 a răspuns:

Poate iti e placa wifi dezactivata