| Sports a întrebat:

Salut TPU,dau fundita urgent!
Ma lamureste si pe mine cineva in legatura cu absentele,de exemplu daca am lipsit azi in cate zile am voie sa aduc scutirea, o poat aduce chiar si la sfarsitul semestrului?

5 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

O! Nu chiar asa de mult. Din cate stiu eu se aduca maxim la 2 (sau 3, nu mai stiu exact, totusi cred ca sunt 2) saptamani. In cazul in care nu o poti aduce (te imbolnavesti iar, esti plecat etc) se amana pana peste 2 saptamani si tot asa.

| Katoteshika a răspuns:

O aduci cat mai repede posibil.
daaca ai avut o problema de sanatate inteleg ca ar trebui sa aduci o scutire dar daca ai fost nu stiu unde ii zici doamnei/domnului dirigente.
sau daca nu(la mine la clasa asa se face) srie parintele pe o foaie ca subsenatul/subsemnata va roaga sal scutite pe cutarica(numele elevului) pe data de... pentru a... si pui o data si un motiv, semnatura si gata.
la mine la clasa asa se face.big grin

| minho a răspuns:

Motivarea, conform regulamentului scolar trebuie s-o aduci in maxim 7 zile dupa ce ai revenit la scoala.

| BubblesWorld a răspuns:

In mod normal ar trebui sa o duci in 7 zile.depinde si daca dirgintele/diriginta ta le accepta mai tarziu.cred ca la sfarsitul semestrului ar fi totusi cam tarziu happy

| RXBlade a răspuns:

IN nici un caz nu poti aduce scutire pe mai mult de o saptamana, 1 doar 1 ce pacat, nu-i asa?

Doar daca e ceva mai grav si trebuie sa mergi la spital ai cat iti da spitalul scutirea, de exemplu ti-ai rupt un picior, trebuie sa te operezi de apendicita dar nu poti sa ceri ditamai scutirea pentru ca ""am stat acasa!""