| ReDPanDA a întrebat:

Salut TPU

De 2 saptamani mi-am luat un Acer extensa 5230e cu linux pe el
Iar acum o saptamana am instalat windows 7 ultimate 64 bits
De atunci nu mai pot rula nici un joc... imi spuna ca am standard vga adapter la placa video... Stie cineva ce ar trebui sa fac ca sa imi revina toate la normal cum era pe linux

Configuratie: Intel celeron 900 2, 2 GHz, 1 Gb ram, iar pe internet spuna ca ar trebui sa aiba Intel GMA 4500m (dar nu este batut in cuie)

Dau funda! 1

Răspuns Câştigător
| DLeonard1998 a răspuns:

Crezi tu ca nu ii pentru jocuri (win7 64bit ultimate ii cel mai bun pentru jocuri momentan) si problema ii ca are doar 1 gb ram si win7 foloseste atata eu as recomanda sa iti pui un xp service pack 2 sau 3 si in viitor sa faci rost de 3gb ram si pune un win7 32 bit nu 64

2 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Pai driverele le-ai instalat? Intel Celeron e procesorul, iar Intel GMA e placa video! Nu amesteca merele cu perele!

| BebyKox a răspuns:

Windows 7 nu este pentru jocuri. se foloseste pentru (doc) sau munca. deci descarca vreun pack cu windows-ul de la inceput

| DLeonard1998 a răspuns (pentru BebyKox):

Crezi tu ca nu ii pentru jocuri (win7 64bit ultimate ii cel mai bun pentru jocuri momentan) si problema ii ca are doar 1 gb ram si win7 foloseste atata eu as recomanda sa iti pui un xp service pack 2 sau 3 si in viitor sa faci rost de 3gb ram si pune un win7 32 bit nu 64