Incearca sa redenumesti folderul "Social Club", apoi cand incerci sa intri din nou in joc, e posibil sa redescarce update-urile si sa mearga.
On PC: In your PC's "Documents" folder (C:\Users\YourUserName\Documents by default), delete or rename the "Social Club" folder. The files will be redownloaded the next time you start the game.
Pai cum nu imi poti da un video facut de tine?
Pai cum nu imi poti da un video facut de tine? l-am descarcat direct de pe steam.
O intrebare il am pe steam, cum naiba pe C eu l-am bagat pe D nu pe C unde e Windows.
Daca te-ai fi uitat bine, ai fi vazut ca nu e calea jocului, ci calea spre My Documents.
Stergi Social Club din My Documents.
Ce-i atat de greu?
La fratele meu a mers mai demult varianta asta, eu nu am jocul sa pot testa acum.
1. nu am jocul pe DVD
2. il am pe steam
si 3. eu nu am social pe Documents il am pe D: si daca il sterg poate sa-mi faca tot figura aia si sa nu spui ca il am piratat am jocul legit de pe steam codul de activare permanent. pe cont!
Aaa si sa nu uit eu m-am uitat la toti de pe video sunt 2-3 video-uri de pe Youtube sau 4 maxim nu stiu cat e dar nimic. am facut exact ca in video nimic nu functioneaza.
Am uitat ceva si o data instalat jocul dupa steam se va instala si social club. nu stiu de ce imi da error.
Catalin979 întreabă: