| xAlly a întrebat:

De ceva timp am o problema, am mancarimi la nivelul pielii.Problema nu este un minora care sa se treaca cu vederea, de cateva luni ma mananca piele, dupa ce fac dus sau dupa ce transipir. Am schimbat deodorantul si samponul/gelul de dus dar nimic. Vreun sfat?

3 răspunsuri:
| Amadeus1202 a răspuns:

Ai cumva si niste bubite mici rosii pe piele? Daca da, atunci eu am avut exact aceeasi problema timp de 2 sau 3 ani. Am aflat ca aveam o alergie la laptele natural, nu cel de la magazin. Incearca sa nu mai bei lapte ceva timp si vezi daca iti trece, apoi incearca cu laptele cumparat sa vezi daca o sa ai aceeasi reactie.

| xAlly explică (pentru Amadeus1202):

Am doar pe maini, dar nu ma mananca deloc, in schimb pe corp nu am dar ma mananca rau de tot

| Amadeus1202 a răspuns (pentru xAlly):

Incearca sa faci cum am spus eu, poate nu neaparat de la lapte, dar ar putea fi o reactie alergica la un aliment. Fii atent la ce mananci si incearca sa nu mananci un anumit aliment o saptamana si continua pana cand gasesti acest aliment. Daca nu e de la vreun aliment iti sugerez sa mergi la un dermatolog, desi nu sunt sigur cat de mult te va ajuta, pe mine unul nu m-a ajutat cu nimic.