Daca tu nu ai vointa de a invata, nici Dumnezeu nu-ti va baga cunostintele in cap!
Practic ca un medicament sa creeze o memorie mai buna este imposibil, asta tine de memoria ta, de genetica, sunt pers care citesc o carte si o retin uni citesc o pagina si uita, nu exista nici un leac sigura e repetitia, repeta pana isi intra in memoria de lunga durata
Pentru invatat am folosit ceai de ginko biloba si am mai luat suplimente naturiste cu rozmarin. Asta fac mereu in sesiune, in special cu ceaiul de ginko pe care il beau in loc de apa in sesiune, mai ales ca are si o cantitate de cofeina care te tine treaz. Mie imi da senzatia ca ma concentrez mai bine si reusesc sa memorez.
DAR...cum a zis si ray, tine mult de capacitatea ta de memorie si modul in care memorezi tu cel mai bine. (unii au memorie vizuala, altii simt nevoia sa se plimbe in camera cand invata ceva, pe altii ii ajuta sa iti scrie, aici trebuie tu sa te cunosti si sa vezi cum iti e mai usor)
Hepato si Memo sunt suplimente alimentare, nu promit ca daca le iei ai un ficat nou sau o memorie perfecta, ci cum spune si in reclama, contribuie la buna functionare a ficatului respectiv creierului. Sa nu crezi ca daca iei hepato cu 10 shoturi de absint ficatul tau ramane sanatos, cum nici creierul nu ramane daca bei/fumezi si iei memo.
TinaApril04 întreabă:
Marie308 întreabă: