CCR a anulat alegerile pentru președinția României. Acestea vor fi reluate de la zero cu strângere de semnături, depunerea candidaturilor, campanie electorală și două turnuri de scrutin (dacă unul dintre candidați nu obține 50%+ 1 dintre voturi). Deciziile CCR sunt definitive și nu pot fi contestate.
Cei care ies în stradă și cer turul doi o fac degeaba.
Vezi de cacofonie.
Iar eu nu stiu de vreun candidat pro rus, nu a adirmat niciunul că ține cu Rusia.
A spus Georgescu "Șansa României este înțelepciunea rusească" am cautat peste tot și am găsit.
Georgescu spune o gramadă de baliverne. Nu cred că a vrut să insinueze asta. Era oricum înainte de război când a zis asta. Băsescu îl cunoaște personal și a zis că în ciuda faptului că nu-l susține pe Georgescu, nu vrea să zică minciuni despre el cum că ar fi pro rus.
Protestele de stradă au mai schimbat guverne, dar niciodata nu pot schimba o decizie judecatoreasca ramasa definitiva. Pur și simplu presedintele Romaniei, guvernul, plus Parlamentul nu au atributii de a anula decizii ale Curtii Constitutionale. Mortu' de la groapa nu se mai întoarce. Protestele sunt pentru propaganda, nu pentru a schimba decizii judecatoresti.
Cand cineva iti spune ceva clar si raspicat, tu consideri ca nici macar nu a vrut sa insinueze ce a declarat?
anonim_4396 întreabă: