| cypryk92 a întrebat:

Detin un card BRD Finance Carrefour caruia i-am pierdut PIN, am fost in mai multe locatii pentru recuperare, dar fara succes, mai exact la BRD Baneasa, BRD Finance Ion Mihalache si la BRD de pe strada Bihariei nr 67-77, m-au trimis de la sediu la sediu. Aveti idee mai exact unde trebuie sa ajung? repet, este card BRD Finance Carrefour! dau fundita

4 răspunsuri:
| LucianStroe a răspuns:

"Fara succes" adica? Ce ti-au zis, exact?

De unde vrei sa stim noi? E o problema a BRD-ului si numai BRD-ul te rezolva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde sa stim noi inde trebuie sa te duci? normal ar fi la unitatea care ti a emis cardul.

| FlorinVR a răspuns:

Salut.
Orice banca emintenta de carduri trece pe spatele cardului un numar de telefon la care pot sa semnalezi orice problema intampini legat de card/Pin. Suna la acel numar si cere detalii. E simplu! Bafta.

| cypryk92 explică:

Asa am spus si eu SIMPLU! cand am vazut numarul si unitatea trecuta pe card, dar... nu, am sunat, m-a trimis la o anumita banca, oamenii de la banca respectiva, du-te la banca cu tare, banca cu tare fiind banca unde m-a trimis "doamna" cu care am vorbit la telefon. Intr-un final am rezolvat printr-o cunostinta care lucreaza la BRD. Multumesc pentru raspunsuri!