| cosminX a întrebat:

Din greseala mi-am sters din laptop 'Inter Celeron(R)...nu stiu cum. Mi-a mai ramas doar Inter(r) Management Engine Components, Inter(R) Processor Graphics si Inter(R) Rapid Storage Technology. Vreau sa stiu ce am ster si ce trebuie sa fac!? Mentionez ca acum imi merge foarte foarte greuu pc-u! Please help!

11 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Intra in admin de dispozitive si vezi daca lipsesc drivere

| gelu1970 a răspuns:

Daca lipsesc drivere instaleaza driver genius professional si le descarca automat, si le instalezi. bafta

| MskDesign a răspuns (pentru gelu1970):

Exact ceea ce voiam sa-i raspund, e un mic soft care face treaba deosebita.

| SasNetRomania a răspuns:

Scrii pe google firma si modelul laptopului tau si descarci driverele, instalezi si restartezi! voila

| VladyXR a răspuns:

Salut cosminX.Cum se procedeaza? Tu ai sters un driver! Intra in Solve PC si cauti Troubleshooting dai clic si dai pe programs, dupa ce se incarca si s-a terminat, dai un restart!
Sper ca te-am ajutat!
Funda?

| cosminX explică (pentru VladyXR):

Si unde se afla solve pc?

| VladyXR a răspuns (pentru cosminX):

Acolo in dreapta jos unde iti arata un steag!

| VladyXR a răspuns (pentru cosminX):

Dupa ce dai Programs iti va aparea probremele, dai clic pe ele se incarca si dai restart!

| Ex89 a răspuns:

Incearca sa reinstalezi driverele pentru placa video si placa de baza sa vezi tot asa merge

| inginerhardware a răspuns:

Ai dezinstalat Intel Management Engine Interface ( IMEI ) si de aia merge greu, scrie in google Intel management engine interface download, o sa gasesti linkuri de download, instalezi dupa care dai reboot si va merge

| SnowZ a răspuns:

Tiai sters driverele