| Andreimachoman a întrebat:

fac 15 ani in octombrie si am 1.77,as vrea sa stagnez din crestere, este adevarat ca ridicatul halterei deasupra capului stagneaza crestere, sau sa tin haltera pe umeri? daca da spuneti-mi in cat timp as stagna, spuneti-mi si alte exercitii care ma ajuta::X

4 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

La 1.77 vrei sa stagnezi? 1.85-1.90 e inaltimea ideala si o sa te opresti din crestere curand, sa fii inalt e un avantaj cata vreme nu e exagerat. Nu inaltimea e problema ta, ci impresiile gresite. Ar trebui sa faci sport si sa-ti formezi o tinuta corecta. Si eu am crescut mai mult in inaltime intre 13-16 ani si marea problema a fost lipsa de calciu - deci sport, vitamine, calciu si fii multumit ca esti inalt - si ai sa vezi mai tarziu ca fetele prefera baietii inalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Andrei!
La 15 ani, la majoritatea lumii, cresterea inceteaza. Totusi, ar fi bine sa nu incerci sa stagnezi cresterea. Daca e, o sa te mai inalti sa spunem cu maxim 8-10 cm. Nu va fi un capat de tara.
Daca esti incapatanat, du-te la salawinking, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii si sa consulti un doctor.
Sper ca te-am ajutat si vei lua o decizie inteleapta. O zi buna! happy

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Ca sa reusesti ar trebui sa mergi la o sala, si ar fi indicat sa fii sfatuit de un antrenor, pentru a evita probleme la coloana

| Chiri_6534 a răspuns:

Exercitii la presa, atat stiu. In general, du-te la sala si fa acolo exercitii la greu... Si culca-te mai tarziu. Oricum, eu cred ca 1.85 e o inaltime perfecta pentru un barbat. Apropo, in ce zi din octombrie?