La 1.77 vrei sa stagnezi? 1.85-1.90 e inaltimea ideala si o sa te opresti din crestere curand, sa fii inalt e un avantaj cata vreme nu e exagerat. Nu inaltimea e problema ta, ci impresiile gresite. Ar trebui sa faci sport si sa-ti formezi o tinuta corecta. Si eu am crescut mai mult in inaltime intre 13-16 ani si marea problema a fost lipsa de calciu - deci sport, vitamine, calciu si fii multumit ca esti inalt - si ai sa vezi mai tarziu ca fetele prefera baietii inalti.
Buna Andrei!
La 15 ani, la majoritatea lumii, cresterea inceteaza. Totusi, ar fi bine sa nu incerci sa stagnezi cresterea. Daca e, o sa te mai inalti sa spunem cu maxim 8-10 cm. Nu va fi un capat de tara.
Daca esti incapatanat, du-te la sala, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii si sa consulti un doctor.
Sper ca te-am ajutat si vei lua o decizie inteleapta. O zi buna!
Ca sa reusesti ar trebui sa mergi la o sala, si ar fi indicat sa fii sfatuit de un antrenor, pentru a evita probleme la coloana
Exercitii la presa, atat stiu. In general, du-te la sala si fa acolo exercitii la greu... Si culca-te mai tarziu. Oricum, eu cred ca 1.85 e o inaltime perfecta pentru un barbat. Apropo, in ce zi din octombrie?