| Anonimul1920 a întrebat:

Fratele meu se simte cam rau de cand a fost ziua mea de 17 ani si am baut norma. ca la orice zi de nastere. Ok adoua zi se simtea rau il durea burta si ii venea sa vomite. a treia zi nu s-a dus la scoala ca il durea burta foarte tare. Iar a patra zi il durea iar burta si daca mananca ceva vomita tot. a luat si o pastila dar a vomitat-o si pe aia. ce sa fac? Mie tare frica. Si Vreau un sfat. A fost la medic a luat azi o reteta dar daca nu-i trece in cateva zile se duce la spital. Ajutati-ma va rog. Va multumesc foarte mult!

Răspuns Câştigător
| Inceputul a răspuns:

Pai noi nu putem face nimic. Vezi cum se simte zilele viitoare iar daca nu ii va trece du-l la spital. Doctorul stie cel mai bine ce are.

| Anonimul1920 explică (pentru Inceputul):

Corect. Multumesc.

| Inceputul a răspuns (pentru Anonimul1920):

Inteleg cat de ingrijorat esti, stai cu el si ajuta-l cu ce poti. Vorbeste cu el, intreaba-l cum se simte, daca vrea apa..etc. Va aprecia mult asta! Sper sa se faca binehappy

| Anonimul1920 explică (pentru Inceputul):

Multumesc foarte mult. Si eu sper sa se faca bine.

| Inceputul a răspuns (pentru Anonimul1920):

Mi-a facut placere sa te ajuthappy

6 răspunsuri:
| Gigi_Gigi_1972 a răspuns:

Buna. Stiu in ce stare este fratele tau sa vomite tot ce a mancat a baut iar chiar daca nu a mancat ceva sa vomite in continuare. Daca a baut foarte mult este posibil sa fii facut o intoxicatie care ar putea avea grave consecinte. Consulta rapid un medic

| adess a răspuns:

Se numeste Toxinfectie alimentara.Pentru inceput sa se hidrateze foarte bine (Doar cu apa fara sucuri sau fructe/legume caci le va vomita).Sa manance pentru cateva zile doar alimente uscate precum tongueaine prajita, covrigi (fara ciocolata si alte lucruri)...a doua zi poate sa manance niste orez si banane...Si de preferat un ceai de menta sa-i calmeze durerea.Sunt la farmacie cateva saruri pe care sa le puna in apa si o sa si revina. Sper ca te am ajutat