Asta e, l-a pierdut, neatentia costa. Sa fim seriosi, daca gasiti un telefon pe strada va uitati la el si treceti mai departe? Oricine ar fi procedat la fel. Si nu cred ca pot sa te gaseasca daca ai scos cartela, doar daca e de la CIA si isi monitorizeaza telefonul... putin probabil.
@breatheme daca omu zice ca a scos cartela, l-a inchis, a sters tot si nu l-a ascuns la el acasa, nu poate sa-l gaseasca nimeni nu?
Pai nu mai are cum...
Vindel si eu am patit la fel e o prostie sa-l dai inapoi isi spune un multumesc flecmat si atat
Stai calm... ii un telefon ce asa mare tam tam pentru un telefon. din moment ce nu te mai poate contacta foloseste-l sau vinde-l sau pune cartela sim innapoi daca vrei sa te sune cineva sa il innapoiezi nu te omoara nimeni ca ai luat un tel de pe strada
Mai bine bagi inapoi cartela si suni la cineva din agenda gen " mama, tata, sister." si spui ca ai gasit telefonul pe strada si ca doresti sa i.l inapoiezi, stabilind un loc comun in care sa va intalniti :*..Cred ca iti place telefonul, tuturor le-ar place.dar gandeste-te ca si tu l-ai pierde si atunci vei pus in locul celui pradat ..Bafta
Soffie are dreptate, asa ar fi cel mai corect, dar daca nu il lua el de pe strada il lua urmatorul tigan
Corect
Da de unde sti k are cont pe TPU?
anonim_4396 întreabă:
Dhhyyyy întreabă: