| Ys a întrebat:

imi cade foarte mult par si nu stiu de ce? de mult timp imi cade parul si nu trag de el sau il smulg.Il tin prins ziua ma piaptan si imi cade mult par cand ma piaptan si mereu il tin prins sau incerc sa il impletesc dar nu sta impletit.Cand ma spal pe cap imi cade si mai mult par. Un sfat daca se poate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Principala cauza este poluareaa> daca locuesti la oras, parul tau sufera. O alta cauza este stresul. Apoi, daca te speli cu apa fierbinte, aceeasi problema. (de la apa fierbinte imi cadea si mie, pana mi-a explicat tata ca e ca si cum ai opari o gaina-la tara asa se face- pentru a o jumuli de pene laughing) apoi poate se fie din cauza produselor pentru par apliucate direct pe suprafata acestuia: un balsam fara clatire, un spray de volum etc. Iti sugerez un sampon anti-rupere, acesta va intari firul de par, si nu se va mai rupe la periat- aceasta este alta cauza a caderii parului. Sfaturi? daca nu te-ai saturat de sfaturi de la mine, incearca o masca pentru par sau un tratament naturistwinking

8 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna
parul iti cade din mai multe motive :
1. o data la un an, parul se regenereaza, si de aceea cade
2. lipsa de calciu, magneziu si zinc.
3. stresul - un mare factor in caderea parului
4. alimentatia nesanatoasa( prea multe fast-food-uri, prea putine legume, fructe)
4. Samponul ( eu am unul din farmacie, ca cele de pe piata irita scalpul)
5. folosirea placii ( strica foarte mult parul - e cum ai pune placa pe piele- daca tot vrei sa il indrepti foloseste "syoss heat protect" protectie termica pentru par).
Intai trebuie sa-i descoperi cauza... dar pana ii descoperi cauza te sfatuiesc sa iei calciu magneziu si zinc de la ozone (farmacie) si lotiune regenerata cu petroleum de la gerovital ( plafar sau farmacie) - e foarte buna. Sper ca ti-am putut fi de folos.

| Gabiii a răspuns:

Pentru par ingredientul minune este OUL, in amestec cu ulei de ricin sau brusture. Cu acest amestec se maseaza radacina parului, dupa care se acopera cu o folie de celofan, iar deasupra cu un prosop.
Dupa aproximativ 40 minute parul se spala in mod obisnuit. Aceasta masca ajuta la cresterea parului, dar si la indesirea acestuia.

5 lingurite de praf de copt in sticla de sampon

Sau uleiul de ricin
http://gabytza-rozz.blogspot.com/2011/07/uleiul-de-ricin-intrebuintari.html

| Lynna a răspuns:

Poate esti stresata prea tare. Sau poate ti-ai schimbat samponul sau balsamul.

| Tiara81 a răspuns:

Buna! si mama mea are aceeasi problema... poate e pentru ca esti stresata.(din cauza stresului big grin )
Sper ca ti-am fost defolos
Succes! happy

| Ys explică (pentru Tiara81):

Poate ca da dar vreau sa fac ceva in cazul asta ca ma tem ca nu o sa mai am par in caplaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sampoane pentru caderea parului de ex Nizoral, il poti lua de la farmacie...happy

| Tzukushi a răspuns:

Citeste te rog aici cateva sfaturi

http://mariabeautytips.wordpress.com/......hidratare/

| AlisaIvan a răspuns:

Buna! Sunt de acord cu ce spune LaLaura are perfecta dreptate. Mai adaug la toate cele zise de ea urmatoarele: masaj cu ulei de ricin direct pe scalp sau cu amestetec de ulei de ricin si alte uleiuri hranitoare cum ar fi:ulei de cococos, ulei de macadamia sau ulei de jojoba si chiar exercitii de relaxare - meditatie, plimbari in aer liber
Iti trimit un link unde gasesti ulei de ricin pentru par- uleiul de ricin are si alte numeroase intrebuintari cosmetice: pentru intarirea unghiilor si chiar pentru riduri
http://naturalboutique.ro/produs/ulei-de-ricin-100-ml-trio-verde/
Acesta e linkul Magazinul este al meu Acolo mai poti gasi si alte unturi si uleiuri naturale cat si sampoane organice.