Deci daca tu ai cardul la Banca Transilvania de lene ce ti a fost sa mergi 10 minute pe jos ai riscat si ai blocat cardul, nu poti lua bani decat de la banca care ti a emis cardul alte banci iau comision sau mai rau ti au blocat cardul, acum in zilele noastre cand se fac fraude bancare cu carduri clonate furate trebuie sa fi deosebit de atent si sa lasi comoditatea mergeai 10 minute pe jos pana la ATM ul băncii transilvania 10 minute nu erau 10 ore sau 10 zile, dar lenea e mare, acum cei din banca stiu ca ai pus pinul gresit si au blocat cardul, singura solutie este mergi luni la banca transilvania nu la alte banci, si ceri anularea acestui card si soliciti unul nou cu un pin nou care i ti va veni in plic, si pe viitor numai fi comod ca uite ce se întîmplă belele.
Nu e vorba de lene. Nu aveam timp să merg la bancomatul de la Transilvania. Pentru că aș fi pierdut probabil 25 de minute. 10 dus, 5 scos bani cu tot cu stat la coadă, 10 întors. Nu dispuneam de timpul ăla. Am avut nevoie de bani cash pe moment.
Nu știam că anumite bănci blochează cardul dacă el nu este al lor. Prima oară când aud.
Totuși, nu înțeleg de ce ar trebui să schimb cardul.
Sau atunci sa ti l deblocheze pe ăsta, dar trebuie sa ai bani pe card ca sa il poata debloca banca, daca nu mai ai bani pe el nu il va putea debloca.
Spre norocul meu, am, destui...
Luni mergi la bancă si o sa te ajute fetele de acolo, mult succes.