Nu te lua dupa individul ala de mai sus. Raspunde doar de dragul de a raspunde. Ai garantie pe mai multa vreme (probabil 2 ani). Intra pe contul tau si vezi la " comenzile mele/detalii comanda/factura si apare un numar". De acolo o dai jos si o printezi.
Apoi intrii in " Garantiile mele" si-ti apare " descarca garantia" daca, insa, garantia este de la producator si nu-ti apare acolo ia legatura cu magazinul. http://www.emag.ro/info/contact-relatii-clienti
Looool, intrebarea era destul de clara. Are un produs cumparat acum 1 an si vrea sa il returneze. Returneaza tu la eMAG un produs dupa 1 an de folosinta si pe urma comenteaza ca eu vorbesc prostii...
Vorbesti aiurea. Garantia este pentru cazul cand se strica nu ca s-o pui in rama. Eu am returnat un monitor cu o luna inainte de a expira. Mi l-au inlocuit. Nu ma contrazice ca eu stiu din practica nu din ce citesti tu pe net si apoi dai raspunsuri aiurea.
Pai, prietene, te contrazici singur. Inlocuierea produsului intra in garantie, retunarea lui e cu totul alta treaba.
Pai si ca sa-l inlocuiasca nu trebuie sa-l returnezi? Esti roman? Dar mai bine te blochez. Am vazut raspunsurile date de tine si m-am convins ca ai ceva probleme cu sanatatea!
Deci nu as putea sa primesc banii inapoi nici daca as avea garantia?
Garantia nu inseamna sa primesti banii inapoi, inseamna sa iti repare produsul sau in cel mai bun caz sa il inlocuiasca
Mihocs... dupa ce te lamuresti ce faci cu tastatura si cum o dai in garantie sa ii transmiti si lui Salotanul sa isi aduca aminte cate zeci de intrebari i am raportat la aria auto unde raspundea aiurea, raspunsuri care i au fost sterse de admini pentru dezinformare si informatii eronate, iar el acu ii se pune pata cand nu pricepe intrebarea
. in spiritul puletic al TPU, imi da ignore, ca si restul care nu accepta sa fie corectati. Ureaza i spor la dezinformare.
MS frumos.
Nu ma asteptam la atatea contradictorii, am inteles ca in primele 30 de zile poti returna si primi banii inapoi,eu asta doresc, nu reparatie sau inlocuire, asa ca o sa imi bat capul singur sa repar tastatura si in viitor o sa o vand, alta solutie nu gasesc, oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Garantia de 3 ani este pentru reparatii. Returul se face in maxim 30 de zile. Daca nu le ai...
Ciudat ca ti s-au stricat dupa un an. Inseamna ca le folosesti din plin, nu era defect din fabricatie.