Nu cred ca te-ar ajuta cu nimic in legatura cu Academia, dar o sa-ti prinda bine cand o sa dai Bacalaureatul. Nu stiam ca daca ai profil de mate-info sau de filologie te "ridica" la Academie pentru ca si acolo s-ar putea sa ai examene care nu depind de materia invatata in liceu. Singurul lucru pe care-l stiu eu cu profilurile astea e ca sorteaza adolescentii pentru universitati. Nu poti sa dai la Cibernetica, Management daca ai profil filologie- sa zicem. Sfatul meu e sa te transferi si s-o lasi naiba de matematica pentru ca o sa ajungi sa te dai cu capu de pereti pentru un amarat de 5 in Bac(sau poate nu, acum depinde de fiecare). Asa la filologie(cel mai usor profil) ai avea garantia ca promovezi.
Nu te ajuta deloc. De obicei, acest transfer il solicita cei care nu fac fata profilului mate-info si cauta tot felul de motivatii.
Daca esti ok la profilul asta nu are rost sa te transferi. Nu te ajuta cu nimic. Liceul are legatura cu Academia de Politie intr-un singur punct, sa ai bacalareatul luat. Atat.
Ce iti mai pot spune este sa te pui pe invatat din timp, sa te informezi foarte bine de probe. E vorba de gramatica multa, istorie si limba straina...pe langa sport.
Bafta.