| MiculFaraon a întrebat:

Intrebarea mea este : Eu sunt momentan la liceu cu profil mate-info si trec a 10 a. Ar fi bine sa ma transfer la filologie pentru a urma dupa liceu Academia de Politie. Ma refer ar fi mai bun acest profil pentru academia, daca m-ar ajuta mai mult. Multumesc. dau Funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca te-ar ajuta cu nimic in legatura cu Academia, dar o sa-ti prinda bine cand o sa dai Bacalaureatul. Nu stiam ca daca ai profil de mate-info sau de filologie te "ridica" la Academie pentru ca si acolo s-ar putea sa ai examene care nu depind de materia invatata in liceu. Singurul lucru pe care-l stiu eu cu profilurile astea e ca sorteaza adolescentii pentru universitati. Nu poti sa dai la Cibernetica, Management daca ai profil filologie- sa zicem. Sfatul meu e sa te transferi si s-o lasi naiba de matematica pentru ca o sa ajungi sa te dai cu capu de pereti pentru un amarat de 5 in Bac(sau poate nu, acum depinde de fiecare). Asa la filologie(cel mai usor profil) ai avea garantia ca promovezi.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu te ajuta deloc. De obicei, acest transfer il solicita cei care nu fac fata profilului mate-info si cauta tot felul de motivatii.

| rebeca a răspuns:

Daca esti ok la profilul asta nu are rost sa te transferi. Nu te ajuta cu nimic. Liceul are legatura cu Academia de Politie intr-un singur punct, sa ai bacalareatul luat. Atat.
Ce iti mai pot spune este sa te pui pe invatat din timp, sa te informezi foarte bine de probe. E vorba de gramatica multa, istorie si limba straina...pe langa sport.
Bafta.