Fii de treaba cu toti. absolut toti. si n-ai sa fii privit ca un ratat. si va fi bine. dar la inceput iti va fi cam greu pana te vei obisnui. 1 saptamana. si dupa nu vei simti ca te-ai mutat:* bafta!
O intrebare fara rost, Daca ai fi citit regulamentul inainte sa o publici...
Intrebarea fara raspuns (sau care necesita interventia Mamei Omida)
"Credeti ca o sa ma marit cu Gherghinel? El e cu patru ani mai mare decat mine si are un caine pechinez surd"
3. Se accepta doar postarile care sunt intrebari si care pot primi un raspuns din partea altor persoane (Ex: nu se accepta o intrebare de tipul: "O sa ma casatoresc cu X?") si care nu au continut obscen sau discutabil din punct de vedere moral
Asa, acum ca stii... Noi de unde naiba sa stim daca vei fi un ratat sau daca va fi bine la scoala! Daca nu ai ce face, macar nu mai umple TPU cu intrebari aiurea!
Buna! Cred ca va fi mai rau pana ce te acomodezi apoi mai bine cand o sa te intelegi cu toti.Sa nu iti fie rusine, nu ai de ce! Nu vei fi un ratat dac dai dovada ca esti un baiat cool si de gasca...nu are rost sa iti faci probleme...bineinteles ca acum la inceput de drum vor aparea mici dificultati cu noii colegi dar in rest vei fi tratat OK daca tratezi OK! Nu ai de ce! FUNDA?♥
Pai o sa te simti putin jenat de colegi pentru ca o sa zica ''Uite! A venit colegul cel nou!'' Mai bine ar fi sa nu ii bagi in seama si sa le spui ''Da, sunt nou! Si ce va intereseaza?'' E bine sa ai curaj si sa vorbesti in fata lumii!
O sa te obisnuiesti repede..ai sa vezi...P.S ai dat diferente daca te-ai transferat?
Cu siguranta vei fi un ratat daca nu vei socializa cu ceilalti. Mai bine sau mai rau, depinde de tine!
Buna. La inceput o sa fie foarte greu! Conteaza si ce fel colegi o sa ai. Insa, sfatul meu este sa incerci sa te integrezi in grupul lor, sa fi cat mai amuzant, distractiv. O sa vada ca nu esti plictisitor/ratat.
Distreaza-te cu el, razi si fa glume.
Take care!
Tie chiar iti trebuie niste incurajari!Deci nu ar trebui sa gandesti negativ tu trebuie sa gandesti pozitiv! Si nu ar trebui sa te temi.Eu cred ca va fi bine, si ca o sa te acomodezi dupa un timp.Deci sa recapitulam ceva:
1)Fii pozitiv nu-ti fie frica.Mergi mai departe!
2)Comuca si tu. Daca ti se pare cineva cam ca tine comunica cu el/ea poate va imprieteniti.
3)Trebuie sa ai grija cu toti colegii de acolo unii pot sa te insele si iti pot lua tot! Nu uita totul o sa fie bine!
Pai nu va fi rau. Pentru ca daca esti prietenos o sa.ti faci prieteni si o sa fii sociabil. Si oricum nu treuie sa ai nu stiu cati prieteni la scoala. acolo te duci sa inveti. si succes mult!::*:*
Dannnny întreabă: