anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am pricopsit cu o mica problema la scoala.Sunt in ultimul an de liceu si am inceput sa observ(ironic) ca cei de la mine din clasa nu ma suporta(majoritatea,in fine).
De cand m-am intors din vacanta de iarna iar la scoala am vazut ca banca mea e cam rupta, suportul fiind desprins de ea, ieri cineva facand (presupun intentionat) ca suportul sa ajunga sa se tina doar de doua suruburi de banca mea.Incidente asemanatoare s-au intamplat si in anii trecuti, si nu pot sa nu-mi dau seama de ce.Eu am primit invinuiri de la cativa,mi-au zis ca trebuie sa platesc banca,sa insurubez la loc totul,ca nu pun ei bani,nu contribuie la nimic pentru ea,dand de inteles ca e responsabilitatea mea si numai a mea.
Eu,la cat de nesuferit sunt si avand atitudinea aroganta si o ambitie deranjanta,cu niciun chip nu ascult sfatul lor.L-am cautat pe diriginte sa-i spun problema asta,am cautat mecanici,maestrii, am auzit (cand nu eram eu de fata) ca o femeie de serviciu a intrat in clasa si a zis ca trebuie sa platim pentru tot ce e distrus, chestii din astea.Am vorbit cu una dintre femeile de servici si mi-a spus ca niste tigani de la alta clasa intrau la noi in timpul vacantei sa faca ravagii prin clasa.Pe mine nu ma intereseaza acum decat sa-i vorbesc dirigentelui despre problema mea si sa-l conving sa ma mute in alta banca.Problema e urmatoarea:
Pana cand credeti ca se mai tin dupa capul meu obsedantii astia de colegi ai mei? Pana cand sa le mai suport gurile? Ca pana la terminarea anului s-ar putea sa am o reactie exploziva devastatoare, ceea ce ma feresc sa se intample.Consider ca e o hartuire nemeritata si totul e subiectiv aici.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noi nu avem Tigani in scoala, mie nu mi-au facut farse dintr-astea proaste, dar ei nu ma suporta de 5 ani jumate, si nu am mai facut reactie exploziva devastatoare! Prea exagerezi! Vezi ca nu-ti iese!