Poate se afla undeva unde nu are semnal sau are bateria descarcata / localizarea dezactivata.
Incearca in mod repetat, poate cineva "ii da drumul".
In caz de furt anuntat, politia este in masura sa localizeze si sa recupereze telefonul.
Si mie mi-s-a intamplat. Nimic, nu rezolvati nimica cu politia. Am cutie, acte si acum de la acel iPhone 4S, dar ciuciu. Nici acum nu e rezolvat. Din auzitelea am auzit ca infractorul a fost in catusat si ca ar mai fi facut si alte fraude de acest gen. Il cheama Farcas Ionut in jur de 25-27 ani, din Bucuresti
Si mie mi-saintamplat. Nimic, nu rezolvati nimica cu politia. Am cutie, acte si acum de la acel iPhone 4S, dar ciuciu. Nici acum nu e rezolvat. Din auzitelea am auzit ca infractorul a fost in catusat si ca ar mai fi facut si alte fraude de acest gen. Il cheama Farcas Ionut in jur de 25-27 ani, din Bucuresti
Bro.
Cand ti se fura telefonul trebuie sa intri la cei de la Apple si sa le zici ca telefonul ti-a fost fost furat. Ei iti vor pune niste intrebari printre care si imei-ul telefonului (multe cifre). Smecheria e urmatoarea. Atunci cand el il conecteaza la un PC, cei de la Apple au pus block si find pe telefonul tau. El va incerca prin multe mijloace sa sparga parola, e posibil in final dar nu va putea aplica un nou cont pe telefon deoarece va avea nevoie de parola la email-ul tau. Cat despre sa aflii cine e, cam greu. Multi care fura un telefon, il inchid de tot si scot SiM-ul. O data scos, doar prin conexiune la PC prin net il potidetecta si apoi face niste poze. Dar cu greu.
Eu am avut sute de telefoane, sunt plictisit de ele. Acum sunt la iphone 6- e perfect ( deocamdata lol) pana apare urmatorul. Deci prea multe nu poti face. Data viitoare ai grija.