| donnie112 a întrebat:

Mi-a intrat un virus in windows, cum fac sa scap de el ca nici nu vreau sa instalez windows-ul din nou. FUNDA!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu-i neapărată nevoie să-ţi reinstalezi OS.
Încearcă în felul următor: descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi.
După aceea descarcă şi instalează un program antivirus gratuit, de ex. avast! 7 free (Avira 2012 free ori AVG 2012 free), tot de pe site-ul oficial.
Completează cele 2 programe cu un firewall bun, de ex. ZoneAlarm ori Comodo Firewall, tot de pe site-urile oficiale.
Aceste 3 programe îţi oferă o protecţie foarte bună, aproape ca un program antivirus foarte bun cu licenţă.

9 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Depinde ce fel de virus ti-a intrat.

| ROB3RT89 a răspuns:

De antivirus ai auzit? Poftim=>http://www.kaspersky.com/downloads/productupdates/kis_latest_versions sau http://www.bitdefender.ro/Downloads/ si pe viitor foloseste o suita de securitate cu update la zi!

| donnie112 explică (pentru ROB3RT89):

Da am auzit, si chiar am unul, numai ca nu il sterge, tot apare...

| ROB3RT89 a răspuns (pentru donnie112):

Depinde,daca te iei dupa altii si folosesti avira, nod 32 sau avast, nu prea faci treaba.Mai ales cum e nod32, doar consumul scazut de resurse e ok, in rest e praf! Foloseste unul din cele de mai sus si deviruseaza-te.
Daca nu, reformateza.

| Konata a răspuns:

Instaleaza un antivirus bun, eu folosesc ESET dar si AVIRA e bun. Fai o curatire si, daca devine mai rau du-l la un centru specializat. Succes!

| WR104 a răspuns:

Scan online daca antivirusul actual nu face fata sau restaurare sistem.
Succes!

| georgedanielc a răspuns:

Http://download.cnet.com/......04572.html
descarca-l si da o scanare cu el, daca nu te descurci s, sa imi dai o adresa de mess

| Dariuspeerta a răspuns:

Salut, descarcati de pe net avast, varianta free, este cel mai bun antivirus si te asigur ca vei scapa de virusi.

| bogdi9 a răspuns:

Salut foloseste antivirusul avast e foarte bun, dupa ce il instalez dai sa scaneze pc-ul si iti va spune daca are virusi succes!