| Rapidistu47 a întrebat:

Mi-am creat un blog (baietii-de-acasa.blogspot.com) si as dori sa fac un tutorial gaming sau windows. (adica despre jocuri cum se instaleaza, etc. sau windows cum il traduceti in romana, etc).
Puteti da idei despre ceva ce voi ati dori sa stiti.

Răspuns Câştigător
| 0x11111051 a răspuns:

Dar de ce nu pe bani? Tu trebuie doar sa incarci video cum treci jocuri pe youtube. Numai asta va trebui sa faci. Apoi te inregistrezi la un partener, si primesti bani. Cite vizualizari ai pe luna, cu atit mai multi bani.

Cu cit mai multe video-uri incarci = cu atit mai multe vizualizari = cu atit mai multe vizualizari in 30 de zile = cu atit mai multi bani cistigati. Ii usor si foarte simplu.

10 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Vorbiti numa prostii aici!
degeaba face gameplay daca acel joc e piratat, nu va face banuti happy!
nu cred ca are pc sa ruleze si gta 4 si sa filmezewinking!
doar jocurile free to play filmate poti face banuti.
sfatul meu este ca muncesti degeaba, mai sunt inca 100 de bloguri de genul tau. gaseste ceva unic.

| 0x11111051 a răspuns:

LetsPlay...

| Rapidistu47 explică (pentru 0x11111051):

Let's play, but what?

| 0x11111051 a răspuns (pentru Rapidistu47):

Far Cry 3, World of Tanks, GTA 5 (on xbox, or PS3 if u have it), GTA 4, WoWP, WoW. Mai bine nu iti faceai cont acolo, dar pe YouTube, naberei vreo 100 susb, 200k views, si incepeai sa faci bani din asta))

| TheAvenger00 a răspuns:

Mai bine iti deschizi un canal de youtube ( faci si bani ) laughing daca ai audienta laughing ...si faci acolo gameplay la jocuri sau faci cu Minecraft happy

| 0x11111051 a răspuns (pentru TheAvenger00):

Minecraft deja este outdate.

Cel mai simplu este sa iei si odata pe saptamana sa comentezi un video de pe youtube in fata camerei. In 3 ani aduni 900k subscribes. Citeva limoane de vizualizari, si iti iesa bani buunisori din asta.

| TheAvenger00 a răspuns (pentru 0x11111051):

Bunisori e putin spus laughing mii de dolarii (YUMMY) sau gameplay si cooperative la jocuri, reviews, commentary big grin

| Rapidistu47 explică (pentru 0x11111051):

Eu nu vreau sa fac gameplay pentru bani. Cred ca voi face un tutorial despre prezentarea unui joc.

| Rapidistu47 explică (pentru TheAvenger00):

Salut!
Daca e sa ma ocup de gameplay o voi face dar nu pentru bani happy
Ms. de idee.
Incep imediat un video.

| 0x11111051 a răspuns (pentru TheAvenger00):

Da da, tot sunt variante big grin

| 0x11111051 a răspuns (pentru Rapidistu47):

Dar de ce nu pe bani? Tu trebuie doar sa incarci video cum treci jocuri pe youtube. Numai asta va trebui sa faci. Apoi te inregistrezi la un partener, si primesti bani. Cite vizualizari ai pe luna, cu atit mai multi bani.

Cu cit mai multe video-uri incarci = cu atit mai multe vizualizari = cu atit mai multe vizualizari in 30 de zile = cu atit mai multi bani cistigati. Ii usor si foarte simplu.