| Kayzo a întrebat:

Nu pot sa fac cumva sa primesc mesajele de pe yahoo-ul vechi pe cel nou? L'am pierdut pe celalalt si am mesaje importante pe el... Cel mai bun raspuns FUNDA!

Răspuns Câştigător
| NYK4u a răspuns:

Am avut aceeasi problema, este dificil sa recuperezi contul, dar nu imposibil.Eu l-am blocat pentru ca nu am mai stiut intrebarile de siguranta.Insa vreo luna de zile le-am trimis mail-uri celor de la yahoo, yahoo Romania care nu au putut sa ma rezolve si celor din america(pentru ca aveam contul cu adresa de america,)Cei de la yahoo intr-un final mi-au raspuns si m-au pus sa scriu vreo 20 de cuvinte care cred eu ca ar putea sa fie raspunsul.Si intr-un final mi-au deblocat contul(dupa vreo 2-3saptamani). POti incerca si tu sa faci chestia asta, insa nu garantez ca o sa il recuperezi, pentru ca nu au fost multi care au reusit. Succes

4 răspunsuri:
| NYK4u a răspuns:

Pai explica cum l-ai pierdut.Te referi la faptul ca nu mai sti parola? Sau care e treaba.

| AntoniaAndreea a răspuns:

Nu poti... straight face Trebuie sa faci cumva sa il ai pe cel vecheiwinking

| Kayzo explică (pentru NYK4u):

Pai cand mi-am facut contul de vreo 3 sau 4 ani, am completat o intrebare "Care este unchiul tau favorit" si acuma imi cere sa il scriu, normal ca nu-l mai amintesc ca l'am facut acu' 4 ani, Si daca gresesc mi'l blocheaza 12 ore.

| NYK4u a răspuns (pentru NYK4u):

Si daca reusesti, sa bagi si adresa alternativa, si sa introduci si intrebarile de siguranta pe care sa le ti minte, ca sa nu mai ai probleme alta data.