| LoWGuY a întrebat:

Salut, TPU!
O sa ma duc weekend-ul asta in Poiana Brasov la ski, intrebarea mea este daca stiti cumva daca se fac inchirieri de pantaloni de ski?
Si daca puteti sa imi dati ceva sfaturi pentru un incepator(nu am mai skiat niciodata)...
Funda! happy

6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Priveste muntele, o cafea o saniuta, ...este un sport greu si costisitor!

| Laura a răspuns (pentru baru):

Care e rostul răspunsului tău? Greu e orice sport. Ski-ul este printre cele mai frumoase. Şi la nivelul de "nu am mai schiat niciodată" nu se pune problema de a fi costisitor.

| baru a răspuns (pentru Laura):

Vrei sa mergi la munte fara a avea macar un minim de echipament. Ce rost are sa mergi? Sa inchiriezi pana si pantaloni? Greu este orice sport. Este adevarat. Bine ca nu ai ales sa faci inot, si sa intrebi daca au de inchiriat costume de baie! Bravo!

| Alfred0703 a răspuns:

Nu se pot face. Doar casca, ochelari, schiuri, bete si placa. Tu trebuie sa te duci cu geaca, pantalonii si boots sau claparii tai.

| Laura a răspuns (pentru Alfred0703):

De unde până unde clăparii?!

| Stef45 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti iei tu echipamentul de sky (ma refer la haine, casa, ochelari)pentru ca le iei pe masura ta, iar pe parcurs dupa ce vei invata sa schiezi iti vei lua si placa/clapari si ce mai ai nevoie.La Poiana Brasov eu stiu ca se inchiriaza doar schiuri/placa.
In legatura cu sfaturile mergi la Poiana si vezi ca sunt instructori acolo care te vor invata tot ce e nevoie de la A la Z.Asa vei fi sigur ca vei invata doar de la cei mai buni.