| fantasy01 a întrebat:

Pai eu iubesc un baiat, dar nu stiu daca si el are sentimente reciproce! Cum ii pot atrage atentia? fundita@@ Raspuns Urgent!

Răspuns Câştigător
| GangstaLuv a răspuns:

Sal, eu sunt baiat, ca sa afli daca un baiat are ceva sentimente pentru fata fii atenta la gesturile lui de exemplu: daca isi aranjeaza hainele in repetate randuri, daca inghite in sec, daca se uita in ochii tai.Sii poti atrage atentia foarte usor ducandute la el si sa-i spui cea ce simti pentru el.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te poti da la el si asa va veti iubi dar trebuie sa fii foarte atenta intr-o relatie si daca te dai la el vezi daca el este atent numai la tine.
sper ca raspunsul asta iti va imbunatati relatia!@@@/////////

| YepIsSuspended a răspuns:

Echipa TPU REVIVE te roagă să nu mai scrii „fundă„ la sfârșitul intrebării.Oamenii nu trebuie sa raspundă pentru fundițe.Așa că te rog să nu mai scrii așa.
Mulțumesc in numele întregii echipe.

| alin4096 a răspuns:

Fa-i din ochi! Daca iti face si el inapoi, al tau e! bafta!

| ElenaErika a răspuns:

Daca vrei o relatie cu el incearca sa observi cum se comporta cu tine daca face niste gesturi care ar putea sugera ca tine si el la tine. Incearca sa ii daai de inteles ca il placi. Poate ii e teama sa recunoasca. In caz ca vrei doar o aventura e foarte simplu. te dai la el si gatawinking

| maria3111 a răspuns:

Imbracate sa iesi putin in evidenta si incearca sa vb cu el

| ea_6589 a răspuns:

In primul rand sa nu te duci la el sa ii spui ca il placi! Deoarece daca cumva el nu are acelesi sentimente pentru u va profita pe seama asta!
Dai de inteles ca il palci!"date la el", gaseste subiecte comune de discutii (filme, muzica etc) vezi ce ii place afla mai multe despre el si da-l pe spate!winking succes sper ca am fost de folos!