In primul rand ar trebui sa circuli cu ea dezasamblata. presupun ca este un cadou pentru tata sau vreo alta ruda. din moment ce se comercializeaza la liber oricum-oriunde nu cred sa fie vreo mare problema. daca mergi cu ea pe avion o declari dar nu cred ca te lase s-o ai in cabina cu tine, doar s-o bage la bagaje de cala. daca vii cu masina sau altceva, in caz de vreun control, toti intreaba daca aveti ceva de declarat. le spui direct ca ai chestia respectiva, in cel mai rau caz ti-o confisca dar macar nu te baga la ancheta c-ai vrut sa faci "terorism" cu ea, ca acum asta-i marea problema. daca vii cu vreun autocar intreaba la compania cu care mergi daca te lasa ei s-o iei cu tine si daca e vreo problema. daca vii pe la sarbi cu masina ar putea fi o mica problema, dar mergi direct pe declarare, cum ti-am spus. drum bun si succes!
Ce granita, copil-copac?
Vorbesti si tu de parca Italia ar fi vecina directa cu Romania. Sunt cateva granite de trecut si chiar daca majoritatea punctelor de frontiera s-au desfiintat si treci ca-n branza, pardon...ca-n UE, macar sfintele legi ale lui Murphy ar trebui sa te puna pe ganduri! (cel mai dificil poate fi acolo unde tu, la 15 ani, crezi ca poti trece fluierand).
Armele de airsoft se transporta in cutii specializate ca si aceasta:http://www.airsoft-cluj.ro/......sport.html
Ce? Unde? Cum?
Suntem vecini cu italienii si nu stiam euSi oricum nu poti sa treci nici o granita ca esti minor
Sa ma anunti pe unde treci, ca sa anunt politia de frontiera(cred ca asa se numeste politia care sta la granita)
NitaLoredanaFlorentina întreabă: