Depinde, nu ne-ai dat detalii suficiente
Depinde ce trimiti si cui
Se poate trimite/primi la fel de bine prin curierat, e mai avantajos din punctul meu de vedere ca nu trebuie sa te deplasezi la posta si sa stai la rand
In curand vor coace iarasi o lege parlamentarii nostri retardati si vor legifera ce am discutat eu pe alt topic in care spuneam lumii ca va trece legea prin care societatile de curierat (da si posta romana) vor fi obligati sa declare cine a cumparat si ce valoare, culmea pentru ca normal este cine a vandut nu cine a cumparat. In fine inca o ineptie a unor limitati care ajung pe niste functii cumparate cu bani de la rude.
Or sa ajunga la logica mea dar dupa cateva modificari, de aici se deduce ca Statul roman este plin de incompetenti!
Insa tu poti comanda inca linistit, legea aceea inca nu s-a promulgat, este in dezbatere probabil si o sa mai fie un timp.
Sub nicio forma. De ce sa te chinui cu posta cand curierii au servicii atat de performante. Fara sa stai la coada, fara sa interactionezi cu tanticile plictisite de la posta si fara sa astepti 5 zile.
Nu recomand!
Coletul vine foarte greu!
Folosește serviciile unei firme de curierat! Îți aduc coletul la ușă! In cazul poștei Române trebuie să mergi tu la ghișeu sa ridici coletul!
Am trimis placa video de curand, si 2 coolere Noctua, catre 3 cumparatori.
Au ajuns dupa 4-5 zile lucratoare, si din fericire intacte.
Toate au fost in ambalajul original.
Produsele pe care le trimiti trebuie ambalate cat mai bine, in cutii suplimentare fata de ambalajul original, si ar fi bine sa folosesti si folie cu bule intre cele 2 cutii, daca produsul e fragil.
Prin posta. Doar banii ajung după mai multe zile doar la tara pentru că nu li se trimit bani numai cuponul și ei nu au încasari că posta de la orașe. In schimb coletele ajung in 3-4 zile și asta când este vorba de zile nelucrătoare la mijloc. Am primit colete de la Tarsago și cărți de la mai multe edituri din tara.
Total gresit!
Ajung bine.
Cat despre "adusul la usa" de care se vorbeste, e pentru puturosii fara loc de munca ce stau acasa si pot astepta curierul. Eu o data am fost obligata (de firma care vindea) sa astept curierul. M-a fugarit prin cartier. Ca el... "nu are timp", sa merg eu. Dar pana ajungeam, se deplasa la alta adresa.
De atunci ma duc la posta cand am eu timp. Si la trimiteri, si la primire. Mai ales ca la primire ma asteapta cateva zile, nu-l returneaza.
KrisK1 întreabă:
wizard_cristi întreabă: