anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuze de categorie, dar caut un raspuns cat mai clar.Acum o saptamana am vazut cum unu din liceu se tot uita dupa prietena mea.Am zis sa trec peste asta ca doar se uita. Dar nu a fost asa, el o tot suna, ea imi spunea ca nu o lasa in pace ca se ia de ea si pe strada.Nu am mai stat degeaba, acum realizez ca am facut o mare prostie.Am fost cu cativa prieteni (mentionez ca au fost multi) Si l-am gasit intr-un bar.Am fost constient ca nu ma pot lua de el in public. Un prieten de-al meu l-a scos afara si l-am luat toti la rost, fara sa il mai intreb ceva.Problema e ca el e acum in spital, intr-o stare nasoala rau.Parintii lui erau in strainatate, si de curand au aflat si au venit.Maine vor sa mearga la politie. Ce mi se poate intampla? P. S : Am 16 ani, si toti ceilalti cu care am fost in seara aia sunt majori. Dau FUNDA! Pentru un raspuns cat mai clar

Răspuns Câştigător
| Condratt a răspuns:

Cel mai probabil, daca nu gasiti o cale de mijloc fara politie, tu o sa primesti o amenda(dar depinde si de zilele de spitalizare pe care le are domnisorul ala).In cazul in care situatia lui e grava sau reuseste sa isi scoata multe zile de spitalizare poti primi o pedeapsa cu suspendare.In cazul amicilor tai majori e cam aceeasi chestie(in cel mai rau az primesc ceva cu suspendare daca nu sunt recidivisti).Tu fiind minor in cel mai rau caz poti ajunge la o scoala de corectie. Sper ca ti-am fost de folos si mult succes, sa nu patesti nimic.Bafta!

6 răspunsuri:
| crystyn3lmp3 a răspuns:

Frate eu nu sunt violent si nu-mi place violenta dar a meritat bataia, daca stia ca are prieten ce tot se tinea dupa ea? urasc genu de oameni care fac asa ceva.voi tinetio pe a voastra. spunetii ca el a sarit la bataie la unu din voi si voi fiind prieteni ati sarit in ajutor.

| negru30 a răspuns:

Bine i-ai facut

| ladyMillion a răspuns:

BaietasuleI don't want to seeesti intr-o situatie nasoala rautonguecine va pus sa-l bagati in spital pe ala...omg:O:O; tu nu prea ai ce sa patesti, ca nu esti major, in cel mai rau caz poti fi exmatriculat; insa e mai rau de prietenii tai care sunt majori si raspund de orice prostiehappyar trebui sa va rugati toti ca sa nu mai mearga parintii lu' ala la politiehappyrugati-valaughingnumai asta aveti de facut...doar daca prietenii tai nu sunt de bani gata, ca daca ar fi, alfel ar sta lucrurile; ar scapa imedeathappy

| zNCrys a răspuns:

Pai frate tu nu o sa scapi decat cu o amenda penala (depinde si asta in functie de ce o sa aiba scris ala in certificatul medicolegal) iar aia pot face si puscarie pentru un c***t ca asta cand puteai sa vorbesti cu el si sa iti rezolvi problema SINGUR! Eventual 1-1 daca tot aveai chef de bataie...este cea mai mare porcarie sa iti bagi prietenii in chestii de astea.
Bafta!
PS. O sa ai nevoie.

| mysteriouswoman a răspuns:

(de unde avea nr de telefon al prietenei tale?)n-ar fi trebuit sa faci asta ( sa il bati ), pur si simplu trebuia ignorat