Un preot, care dorea să atragă oamenii la biserică…
… se gândeşte să spună că în biserica lui se întâmplă minuni. Cumpără un porumbel alb şi vorbeşte cu clopotarul ca, atunci când va spune "Coboară-te, Duhule Sfânt!", acesta să trimită porumbelul. Aceasta era coborârea Sfântului Duh în formă de porumbel. În prima duminică se întâmplă minunea şi toată lumea era entuziasmată. În a doua duminică, la fel. Până într-o zi, când preotul spune: "Coboară-te Duhule Sfinte!" şi se aude un glas de sus:
- L-a mâncat mâţa, părinte!
Maria se tot ruga de Ion să facă dragoste cu ea…
Acesta, obosit, încearca să-i explice:
- Măi Mărie, ştii tu ce efort presupune o partidă?
- Ce efort, mă Ioane?
- Uite, măi, e ca şi cum eu te-aş lua pe tine în spate şi te-aş duce din Craiova până-n Timişoara.
- Hai măi Ioane!
Maria tot insistă şi până la urmă Ion cedează rugăminţilor. Dupa o partidă de amor sălbatic, când Ion dădea să se duca în sfârşit la culcare, Maria-l ia la întrebări:
-Auzi, măi, Ioane, şi acum ce faci, doar nu mă laşi la Timişoara?
O fată tânără venea săptămânal la mormântul soţului său pentru a uda florile…
Apoi, de fiecare dată, se retrăgea cu spatele. Un tânăr care o urmărea de mult timp îi spune:
- Văd că i-aţi purtat un desosebit respect defunctului dumneavoastră soţ.Am vazut ca nu-i intoarceti spatele cand plecati Foarte frumos!
- Eh, domnule, soţul meu mereu îmi spunea că am un c*r de ar putea ridica din mormânt şi un mort. Nu vreau să risc!
Un tip isi savureaza berea intr-un bar.
Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de langa el si ii spune :
-Vrei sa auzi un banc traznet cu blonde?
Cu o voce ragusita, ea ii raspunde :
-Pana sa te apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarificam cateva detalii : eu sunt blonda, am 1.80m, 88kg si sunt campioana balcanica la judo. Blonda de langa mine are tot 1.80m, 78kg si este ofiter de aviatie.Cea care sta langa ea are 1.85m, 85 kg si este halterofila si ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde?
Omul sta ceva timp si se gandeste…
-Nu prea, spune el. N-am chef sa-l explic de trei ori…
Trei scheleţi mergeau pe stradă…
La un moment dat unul îl pipăie pe cel de lângă el şi zice:
- Ia uite ce oase tari ai! Când ai murit?
- In 70′ zice scheletul. Eh… se mânca sănătos atunci. Dar tu când ai murit?
- Păi în 90′, dar şi atunci se mânca încă sanatos.
- Da se vede că si tu ai oase tari…calciu… ce să mai.
- Când ai zis că ai murit? îl intrebară curioşi pe al treilea schelet.
- Bă, eu n-am murit! Sunt student şi mă duc la cursuri.
Trei fete discutau in prezenta bunicii care era surda…
Prima spune:
-Am citit in revista Elle ca anul asta se vor purta manusile pana aici…. aratandu-si incheietura….
Zice a doua:
-Eu am citit in revista Vogue ca se vor purta pana aici…. arantandu-si cotul….
Zice a treia:
-Eu am aflat de la sursa sigura ca se vor purta pana aici…arantandu-si cu mana bucuroasa umarul…… Dintr-o data sare bunicuta in sus:
-Cu asta sa te mariti!
O blonda e chemata la un interviu pentru un post de garderobiera:
- Buna ziua, domnisoara! Imi puteti spune varsta dumneavoastra?
Blonda numara pe degete si spune: 22!
- Inaltimea?
Blonda vede pe masa o ruleta chinezeasca de 5 m, o ia, se masoara cu greu si zice: 175 cm!
- Imi puteti spune prenumele dumneavoastra?
Blonda a tacut cateva secunde bune, poate chiar un minut insa in acest timp strangea ochii si misca din cap. Pana la urma insa spune :
- Angi!
Cel ce conducea interviul intreaba contrariat:
- Inteleg ca a trebuit sa numarati pe degete pentru a va afla propria varsta! Inteleg si ca nu v-a interesat pana acum ce inaltime aveti si a trebuit sa o masurati aici. Dar nu inteleg de ce v-a trebuit atata timp ca sa va spuneti prenumele!
- A trebuit sa-mi aduc aminte versurile:
"Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La multi ani!…"
Profesoara către Bulă:
- Bulă, dacă pe un gard sunt 3 ciori și un vânător impușcă una, câte ciori rămân pe gard?
- Niciuna, din cauza zgomotului celelalte 2 se sperie și zboară!
- Bulă, răspunsul corect era, două, dar îmi place cum gândești!
- Acum pot să vă întreb și eu?
- Te ascult, Bulă!
- Trei femei mănâncă înghețată, una o mușcă, una o linge și alta o suge, care din ele este măritată? Se gândește un timp și răspunde:
- Cea care o suge…!
- Doamna profesoară, răspunsul corect era, cea care are verighetă pe deget, dar îmi place cum gândiți
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor.
La intoarcere, pe satena au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc barbatului meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: – Ce idioata!
Roscata: – Ce curajoasa!
Blonda: – Ce memorie
Funda?
JustinEIubyMeu întreabă:
anonim_4396 întreabă: