Intrebare asta a mai fost pusa.
Nu se stie cum evolueaza situatia deci nu stie nimeni ce va fi.
Sunt de acord cu tine dar, cine poate sa dea un raspuns exact?
Ai impresia ca raspunsul va veni mai repede si mai precis daca intrebarea asta se repeta zi de zi?
In Romania sunt cu mult mai multi infectati decat se stie pentru ca nu au fost testati destui deoarece nu au avut testele respective.
Vine pastele, or sa vina multi romani acasa din strainatate si mai mult ca sigur or sa fie si infectati printre ei.
Parca vad ca numarul de cazuri va creste brusc cand vor avea destule testere si carantina se va prelungi.
Zici ca "întrebarea este foarte bună și vor insista și alții până vom avea un răspuns satisfăcător".
Eu zic ca acei "altii" sa mai lase TPU cu intrebarile redundante si sa se informeze si ei de unde se informeaza si cei care raspund, adica din surse oficiale.
Ete sursa de informatii oficiale:
https://stirioficiale.ro/informatii
Nu e realist sa ne asteptam la o rezolvare atat de rapida; se va prelungi sigur.
Ar trebui sa inceapa sa se stearga intrebarile astea. Sunt peste 10 intrebari care au aceeasi esenta.
Cum de va ganditi ca stie cineva raspunsul la intrebarea asta? Nu stie nimeni deocamdata, stati calmi. Nu o sa tina nimeni raspunsul secret daca-l afla, se va spune la TV.
Si de unde ar vrea sa am eu sau tu, sau nea Gica raspunsul?
Doar oficialii il pot avea, nu eu, tu, vecinu. Intrebarile astea sunt fara rost aici pentru ca nu avem noi alte surse de informare fata de restul oamenilor.
Ce stii tu, stiu toti ( daca se informeaza ). Daca le e lene sa caute sursele oficiale e treaba lor.
Nu-mi amintesc sa fi zis ca tot ce e la televizor e adevarat.
Starea de urgență se prelungește dar ar putea relua circulația în județe care nu au cazuri de Covid cum ar fi județul Bihor. Oricum va fi nasol dacă vara nu redeschid barurile că nu te poți aștepta de la oameni să stea în casă la 30 grade
Nu, nu vom scapa de ea. E o estimare complet nerealista. Ar trebui sa dureze pana in minim August. Iar aici sunt de vina doar infrastructura, lipsurile, si oamenii de neam prost care nu respecta cu strictete carantina.
Feyenooord666666 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: