Ba se face, eu sunt la electric si sunt inrudite profilele. Faci si la anul, dar nu mai faci probleme, vor fii doar definitii.O sa fie mai usor la anul si mai frumos la economie.La anul vei face economie aplicata!
Tu faci economie?
Da,fac si anul acesta, din pacate la electric, mecanic si stiinte, si economic nuai sanse sa scapi de ea!
Problema mea e ca nu inteleg nimic la economie.Profesorul e foarte sever si nu da 4.50. Trebuie sa ne iese fix 5 ca sa trecem. Am nevoie de un 6 ca sa trec si am de invatat cateva pagini. Nu ai vreo idee cum sa inteleg economia mai usor nu?
Desi se crede ca la tehnologic sunt elevi slabi(mecanic si electric), eu am avut 10 in linie perfecta,doamna mi-a zis ca nu a mai intalnit la nici o clasa inalta din liceu asa un fenomen! Faza tare este ca nu imi place economia,aproape deloc,dar mi se pare cea mai usoara materie,de ce? Habar nu am! Poate fi un talent,cine stie. Daca vrei sa o intelegi mai usor nu te mai gandi la fiecare lucru in parte, incearca sa aduci totul la o lalta, si incearca sa inveti explicandu-ti definitiile, nu memorandu-le, asa este mai usor.Sa stii ca la economie poti sa deduci anumite lucruri, chiar daca le-ai uitat folosind alte definitii si putina concentrare! Muuulta bafta iti urez! ps:pacat ca nu pot alege la bac economie in loc de mate la electric, era mai usor!