Stii cum e la concursuri? Locul I primeste o funda albastra de exemplu. Raspunsului pe care il crezi tu cel mai corect sau care te-a ajutat, ii poti acorda o funda (daca vrei). Din cate stiu, cu cat aduni mai multe funde, devii ca un fel de bun sfatuitor aici pe site. Nu stiu sa explic mai bine de atat.
Buna:* Unii utilizatori iti dau mai multe raspunsuri la o anumita intrebare iar raspunsul pe care il crezi tu cel mai bun si care te-a ajuta ii poti da FUNDA! Sa revin: un anumit utilizator vrea sa obtina cat mai multe FUNDE si cu ajutorul acestuia devine UTILIZATORUL anului sau a lunii, poate castiga si ceva material prin acest lucru! te pup [ si "funda"? )) ]
Dai funda raspunsului care te-a ajutat cel mai mult si care pur si simplu ti-a placut. atunci cand dai funda, userului respectiv ii ridici rangul, are mai multe puncte si are sanse mai mari de a fi ales userul lunii de exemplu.
Conform regulamentului TPU:
Ce este funda? Cum dau funda?
Funda este echivalentul unui "Multumesc" virtual si marcheaza raspunsul castigator la o intrebare. Pentru a acorda o funda, intra in pagina intrebarii tale, iar in dreapta fiecarui raspuns vei observa o funda portocalie. Trebuie doar sa dai click pe cea din dreptul postarii pe care vrei sa o desemnezi castigatoare. Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit.
Am sa.i dau funda ei pentru ca a raspuns prima..si rasp au fost toate asemanatoare..deci ea a raspuns prima a primit funda.