Încearcă sa mergi dreapta si un mic truc de te poate ajuta e sa te prefaci ca vorbesti la telefon. Asa arati mai natural.
Nu e o problema, asta este o deprindere...eu tot am avut probleme cu mersul (am fost paralizat de picioare - insa am incercat sa ma corectez, si mi-a reusit)
Si eu sunt destul de introvertit, prefer grupurile de prieteni restranse si am o anxietate incontrolabila cand vine vorba de orice fel de socializare cu persoane total necunoscute.
Alea doua persoane care te-au oprit cand ti-au vazut stilul tau de mers probabil au avut o zi proasta. Mi se pare nesimtire pura sa intrebi asa ceva pe o persoana necunoscuta. Nu e nimic in neregula cu tine, poate doar cu persoanele alea doua.
Si la scoala mi se spune asta...
A devenit deranjant.De obicei ma închid in mine însămi si stau pe gânduri cand merg pe strada, ignorand ce se petrece in jurul meu.
Sunt o persoana normală, nu am vreo problema si chiar nu stiu de ce ma port si merg astfel cand sunt pe strada sau intr-un grup de persoane, fie ele cunoscute mie sau nu.