| Adyy5 a întrebat:

Sunt o fire timidă si cand trec pe strada am o frica fata de persoanele din jur.Asa sunt doar pe strada, printre oameni.
Ceea ce vreau sa spun...cand merg pe strada o fac cu ochii in pământ,fara sa-mi misc mâinile si cu umerii in fata.
Săptămâna asta m-au oprit doua persoane sa ma întrebe de ce nu imi misc mâinile cand merg, ca arat de parca as avea o problema.
Dar asa merg eu si se uita oamenii pe strada la mine.
De ce merg astfel? Nu am vreo problema...
Poate din cauza faptului ca sunt timidă?
Ce pot face?

5 răspunsuri:
| Anonimus02 a răspuns:

Încearcă sa mergi dreapta si un mic truc de te poate ajuta e sa te prefaci ca vorbesti la telefon. Asa arati mai natural.

| JackTD a răspuns:

Nu e o problema, asta este o deprindere...eu tot am avut probleme cu mersul (am fost paralizat de picioare - insa am incercat sa ma corectez, si mi-a reusit)

| Speed99 a răspuns:

Si eu sunt destul de introvertit, prefer grupurile de prieteni restranse si am o anxietate incontrolabila cand vine vorba de orice fel de socializare cu persoane total necunoscute.

Alea doua persoane care te-au oprit cand ti-au vazut stilul tau de mers probabil au avut o zi proasta. Mi se pare nesimtire pura sa intrebi asa ceva pe o persoana necunoscuta. Nu e nimic in neregula cu tine, poate doar cu persoanele alea doua.

| Adyy5 explică (pentru Speed99):

Si la scoala mi se spune asta...
A devenit deranjant.De obicei ma închid in mine însămi si stau pe gânduri cand merg pe strada, ignorand ce se petrece in jurul meu.
Sunt o persoana normală, nu am vreo problema si chiar nu stiu de ce ma port si merg astfel cand sunt pe strada sau intr-un grup de persoane, fie ele cunoscute mie sau nu.

| Speed99 a răspuns (pentru Adyy5):

E in regula, te asigur. Cine pana mea sunt ei ca sa se lege de stilul tau de mers. Sa-si vada de treaba lor, iar tu nu ii baga in seama. Inca imi sustin punctul de vedere - cei care te judeca doar pentru ca mergi intr-un anumit fel si ti-o spun in fata, dau dovada de nesimtire pura.