Mai bine incerci sa o vinzi. Mi se pare ca este rara si asa poate faci mai multi bani.
Mai bine te interesezi pentru ca sunt destul de multi colectionari.
Buna.
BANI VECHI - Bancnotele vechi le poti schimba numai la sucursalele BNR din Iasi, Cluj, Bucuresti sau Timisoara
Persoanele care mai detin bancote romanesti iesite din circulatie le vor putea schimba numai la unitatile BNR din Cluj, Iasi, Timisoara sau Bucuresti. Modificarea legislativa a intervenit de la 1 ianuarie 2010, data pana la care si unele banci comerciale puteau efectua astfel de tranzactii.
Pana la 31 decembrie 2010, unele banci comerciale puteau schimba bancnote romanesti iesite din circulatie. Maramuresenii care au mai detinut astfel de bancnote s-au grabit sa le schimbe.
"In anul 2010 in Maramures au fost schimbate bancnote ieiste din circulatie in valoare totala de 38.000 lei. Cea mai mare cerere in acest sens s-a inregistrat in luna decembrie, cand au fost schimbate bancnote in valoare de 10.000 de lei", a precizat Ecaterina Strempel, directorul sucursalei BRD Baia Mare.
De la 1 ianuarie, legea s-a modificat, astfel ca aceste tranzactii sunt posibile numai la unitatile bancare ale BNR din Iasi, Cluj, Timisoara sau Bucuresti. Cei care nu pot sa se deplaseze in aceste localitati pot trimite bancnotele si prin posta.
In anul 2012 au admis si schimbarea bacnotelor straine (nu doar a celor romanesti).
Si eu am avut o lira sau ceva de genul si am trimis prin posta la Iasi.
Funda?
Nu stiu daca aceasta bancnota mai este in circulatie. Du-te la orice unitate bancara si o sa afli daca mai circula si daca este asa o poti schimba in lei.
anonim_4396 întreabă:
FlorinacioSteaua întreabă:
Neagu_Catalin_1996 întreabă:
Catalin979 întreabă: