| GabrielStefan a întrebat:

Va veni sfarsitul lumii in 21.12.2012? rog multa seriozitate...nu e vb ca,cred...dar as vrea asa sa stiu ca sunt multe speculatii! dau funda la un raspuns mai detaliat

Răspuns Câştigător
| dani0078 a răspuns:

...cine iti va da o data sigura pentru sfarsitul lumii, te va minti! Indiferent de convingerile personale ale oricarei persoane, in prezent aceasta informatie nu este accesibila nimanui! Sfarsitul lumii poate fi maine sau peste 12000 ani,nu ai cum sa stii sigur asta,! Aceasta e parerea mea, poti s-o iei in considerare sau nu, tu alegi...

1 răspuns:
| Reiki a răspuns:

Intr-adevar,sunt multe speculatii pe aceasta tema. Un sfarsit al lumii cunoscute,in forma fizica,nu cred ca va fi,dar,se petrec foarte multe schimbari in plan energetic. Se speculeaza foarte mult pe aceasta tema datorita,in mod special calendarului Mayas. Cercetatori din multe tari ale lumii au studiat aceasta problema si nu au ajuns la un raspuns clar si concret decat din acelasi punct de vedere energetic,dar,din cauza caruia au loc mari mutatii si in plan fizic. Numai daca am urmari si am incerca sa facem o statistica a miscarilor telurice din lume, a tuturor fenomenelor meteorologice si am constata surprinsi ca ceva se intampla. Apoi,daca privim si din punct de vedere economic, socio-politic ceea ce se intampla peste tot, raportat la ultimii ani vom avea ce constata.Aceleasi constatari mai mult sau mai putin uimitoare le-am avea si daca am studia mai profund propria persoana cat si pe cele din jur: emotii,comportament, stari mai mult sau mai putin "ciudate". Este un subiect foarte vast care poate fi tratat din foarte multe puncte de vedere. Rational ar trebui sa vedem macar ceea ce mai lasa NASA sa mai scape din ceea ce descopera in univers, foarte aproape de planeta noastra si care au efecte mai mult sau mai putin vizibile in plan material sau energetic.