| Narcis494 a întrebat:

vecini mei au o pisica si tot vine pe la noi prin curte si eu ieri am adus acasa 3 iepurasi si seara i-am pus in magazie iar pisica a veit s-a agatat sau ceva de clanta si a deschis usacrying si mi-a mancat iepuriii.crying(((( Spuneti-mi si mie ceva de la farmacia veterinara orice cu care sa pot sa omor pisica aiax((( sau altceva daca stiti

Răspuns Câştigător
| GEEK a răspuns:

Bună.

Narcis, hei, stai liniștit, nu este nevoie să omori pisica, este un mare păcat, până la urmă, poți discuta cu vecini, sau poți merge la poliție, și să spui că te deranjează de ce pisica e tot acolo, la tine în curte, și pentru ce ți-a făcut iepurașilor.
Nu poți să omori o pisică nevinovată, gândește-te, ea nu este om, să gândească, ce e bine, și ce nu, acolo vecini tăi sunt devină, nu pisica, nu mai fi supărat, îți poți lua un câine, și dacă ai un câine, dar să fie mare câinele, atunci sigur nu va mai veni pisica la tine.
Scoate-ți din cap, că vrei să omori pisica, pentru că nu este frumos să faci așa ceva, este doar un animal nevinovat.

Succes, o zi bună.

Pa, pa.

3 răspunsuri:
| stefanstar a răspuns:

Pai Narcis nu incerca sa omori acea pisica pentru ca o sa ai probleme cu vecinii, incearca daca ai posibilitatea sa iti iei un caine mare Doberman sau orice iti place si daca vrei neaparat iepurasi Pune-i in camera ta intr-un acvariu cu paie uscate pentru confort apa si morcovi.
P.S. daca tot vrei sa ii tii in magazie incuie usa cu CHEIA ai grija daca ai geamuri sa fie incuiate si tine iepurasii intr-o cutie de sticla(acvariu) cu o incuietoare cu lacat.Ai grija ca acvariu sa aiba niste gaurele in el ca iepurasii sa poata respira. Sper ca te-am ajutat si tine minte violenta nu e mereu cea mai buna solutie.

| hummmer a răspuns:

Îmi pare rău pentru iepuraşi...Ia-ţi un pitbull...

| valentingb a răspuns:

Nu poti sa omori pisica, ea doar a facut ce i-a spus instinctul, a vanat, si cum e felina, a cautat calea cea mai usoara. Cumpara alti iepurasi si gaseste un sistem mai bun de blocare a usii. Pentru a cumpara iepurii, ceri bani de la vecini.