| CMGeorge98 a întrebat:

Vi se pare tarziu ca o persoana sa inceapa facultatea la 22 de ani(la taxa, persoana fiind foarte nesigura pe ea in legatura cu aceasta decizie, dar vrea sa faca ceva cu viata ei )? Oare facultatea este raspunsul?

6 răspunsuri:
| Feri5 a răspuns:

Desigur ca se poate. Cunosc o persoana din zona mea care are treizeci și ceva de ani și anul trecut a început facultatea. Aceasta are și copii și familie și mi-a zis ca ii este greu dar învața din greu și obține note bune. Poți face și tu asta, dacă te motivează și dacă îți permite bugetul

| aaanamariaaa a răspuns:

Desigur ca poti. Mama prietenei mele are 54 de ani si a face facultatea de economie. Niciodata nu e tarziu. Nu te judeca nimeni stai linistit, o sa vezi o multime de persoane de varsta părintilor tai la facultate. Si eu sunt mai mare cu 3 ani decat tine si vreau sa dau la facultate, la fel nici eu nu am facut cand am iesit din liceu nefiind sigura de ce specializare sa urmez ca mai apoi sa ma ajute si sa nu fac o facultate numai asa de dragul de a spune ca am o facultate. Ia si te inscrie linistit! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce mi-e 19, ce mi-e 22. Nu e mare diferenta.
Stiu persoane care s-au apucat de facultate la peste 40 de ani.

| WhiteLife a răspuns:

Nu e tarziu, nu te intreaba nimeni ce varsta ai. Mai ales ca e greu sa-ti dai seama in functie de cum arata cineva de o diferenta asa mica de varsta (nici macar 5 ani). Am colege casatorite si cu copii si nimeni nu are treaba lor.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu mi se pare tarziu. Nici eu nu m-am inscris la facultate imediat dupa terminarea liceului si desi sunt mai mare m-am integrat foarte bine. Eu zic ca merita sa faca asta daca isi doreste.

| Adry05 a răspuns:

Sunt oameni care încep și la 30-40... dar măcar asigură-te că n-o faci degeaba și chiar e ceva ce-ți place. o facultate n-o faci după părerea mea când nu știi ce faci în viață... tocmai de aia se găsesc atâtția absolvenți șomeri și circulă prostia că mor de foame cu diploma în mână da ei și-au trecut toate examenele la limită, n-au nicio treabă cu domeniu, nu știu să facă nimic, așteaptă să le vină job-u în brațe în timp ce se plâng pe Facebook