Parerea mea nu merita cumparat Samsung si daca ai banii vezi de un iphone, nu trebuie sa fie generatie noua si un iphone 7s sau 6s e ok, ca doar ce faci cu el? macar stii ca e de calitate si ca peste 2 ani il poti vinde la un pret bun fata de replica Samsung care doar copieaza iphone de anii de zile
https://playtech.ro/2017/samsung-copiere-apple-galaxy-s-iphone/
Edit:
Ca e iPhone, ca e Samsung tot cam la acelasi pret ajungi, dar comentariul tau nu are sens, cand ai spus ca oricum ce faci cu el, tot un car de bani e si celalalt.
Pe langa asta, informatiile alea sunt strict speculatii, nu e ceva batut in cuie, telefonul nu a aparut oficial, nici macar nu a fost inceputa productia deci leak-uri nu stiu de unde ai putea sa iei, lol.
Oricum la precomanda e mai scump, nu are rost sa il iei cand apare, e doar o "fita".
Nu ai inteles ce am scris
Oare?
Nu incerc sa te contrazic, dar nu as avea incredere in biz-uri si leak-uri din astea cu 1 an inainte sa apara oficial telefonul.
Am inteles ideea ta, eu personal nu as lua nici la precomanda si in general iphone sau Samsung, din nou este o parere personala.
In afara de seriile Note si C, nu e nimic cu adevarat bun ca raport calitate-pret de la Samsung, nu mai zic de iPhone...
Eu nu am scris deloc despre Samsung 9
Te refereai la Samsung in general?
Daca da, atunci scuzele mele.
Da.,adica eu cred ca si un iphone 5s e ok, pentru mine ar fi ok la cat folosesc eu, banuinesc ca ca mine sunt multi, nu vad de ce sa ai ultimul iphone sau Samsung dar Samsung a5 2015 m-a dezamagit mult, pe viitor aleg iphone un 6s sau 7s
Normal că prețul o să fie mare la precomandă, sfatul meu este să aştepți. Se merită să dai atăți bani pe un telefon?
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: