| Nithyl a întrebat:

Salut tuturor! E prima mea intrebare pe acest site asa ca o sa va rog sa ma scuzati daca incalc vreo regula. Am o dilema foarte mare... vreau sa imi fac un site care va contine informatii si pasaje luate din revista Arborele Lumii. Pentru cine nu stie, revista este o enciclopedie universala care a aparut in 1998. Intrebarea mea este: o sa am vreo problema cu drepturile de autor daca o sa folosesc continutul acestei enciclopedii? Tin sa precizez ca am cautat pe internet informatii despre copyright/drepturi de autor cu privire la aceasta revista si nu am gasit nimic. M-ati ajuta foarte mult daca mi-ati putea raspunde la aceasta intrebare. Multumesc, o zi buna.

Răspuns Câştigător
| alabalaportocalala a răspuns:

Pai orice ai folosi trebuie sa spui de unde leai luat ex:imagini/texte preluate din! sper ca te-am ajutatwinking

3 răspunsuri:
| Indispus a răspuns:

Din moment ce scrii cine e sursa informatiilor, nu cred

| uMarian_1968 a răspuns:

Specifica in subsolul paginii de unde ai luat imaginile ( ceva gen: imagini preluate din...). Iar totul va fi in regula.

| Nithyl explică:

O sa folosesc alte imagini, nu cele din revista. Mai astept si alte raspunsuri ca sa fiu sigur, daca nu, multumesc mult pentru ajutor.