| Stef29 a întrebat:

Salut tuturor! Vreau sa imi iau un telefon. Dar am de ales dintre Iphone 4s, Iphone 5s sau Lg G3 de la Orange Bacau, la abonament. Dar nu stiu cum se procedeaza cu abonamentul.
Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Ion_Darius_1996 a răspuns:

Parerea mea ar fi iphone5s... ar fi cel mai bun... 4s e prea mic. si Lg nu stiu si mie unu chestia cu butonul in spate nu imi place, eu am un s4 si sunt cel mai multumit de el, nu e foarte mare si e foarte practic, mai are si acea chestie ca telecomanda, si vreau sa zic ca merge mai bine ca cea de la LG(am probat), dar iphone 5 mi se pare cel mai bun dintre cele 3 telefoane, e foarte bine facut si sistemul nu o sa te lase!

2 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Sincer iPhone 5S!
Degeaba spun copii de (13-15) ani ca iPhone e sub Samsung, LG, HTC pentru ca n-are 3 GB RAM sau Procesorul de 8 core si de 2, 5 ghz... Sau megapixel de 21 pentru ca iPhonul si cu 8 mgpx face poze super! Eu iti recomand iPhone inainte eram si eu ANTI iPhone pentru ca e slabut si chestii de genul, dar mi-am achizitionat un Nokia Lumia 520 si merge SUPERB, si n-are 8 core sau 4Gb ram. Astia-s mituri. Tu decizi raman langa iPhone!

| Petrasisin_Evelina_1990 a răspuns:

Iti sugerez Iphone 5s e mai avansat
P.S. cel mai super;*