| CopiluProblema a întrebat:

Salut,urmează sa ridic un colet de la posta cu ceva ce am cumpărat de pe olx.intrebarea mea este:mi se da voie sa verific coletul sa stiu daca dau banii.Ca nu vreau sa am o surpriza acasa.Pare absurda întrebarea, dar vreau sa stiu la ce sa ma aștept.

Răspuns Câştigător
| Quasimodo a răspuns:

Buna dimineata!
Din cate stiu eu nu e permisa deschiderea si verificarea coletului primit, inainte de a plati contravaloarea produselor comandate. Cel putin la Posta Romana nu se poate. Posibil la vreunul din serviciile de curierat rapid, dar nu face obiectul intrebarii tale.
Am "rasfoit" un pic pe pagina Postei romane, dar nu am gasit nimic legat de intrebarea ta... Iti trimit link-ul...
https://www.posta-romana.ro/......mburs.html
O zi frumoasa in continuare!

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dupa ce il platesti, poti face ce vrei cu el. Daca in colet nu este ce te asteptai il poti trimite inapoi. Bineanteles ca alti bani.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu ti se da voie sa verifici pachetul!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cand cumperi online este PROBLEMA TA daca cumperi, ca nu te forteaza nimeni, deci, cumperi la risc!
Odata ce ai comandat inseamna ca ti-ai asumat riscul!
Posta nu-i vinovata cu nimic daca in pachet nu este ceea ce ai comnadat tu, el doar isi fac munca de primire-predare pachet.
Dupa ce desfaci pachetul, daca nu este ce ai comandat, trebuie sa contactezi vanzatorul si sa comunici cu el, ori trimiti pachetul inapoi si ei iti trimit altceava, ori iti dau partial banii inapoi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La ce servicii de cacao are posta romana nu te lasa sa verifici nimic

| mihai69 a răspuns:

Același sfat pe care îl tot dau pe TPU: NU mai cumpărați de pe OLX, e un site făcut parcă special pentru țepari. Fără posibilitatea de a verifica pachetul, fără istoric al utilizatorilor, fără garanții, fără... orice!
În cel mai rău caz, cumpără numai cu predare personală. Îți place ceea ce cumperi - dai banii și aia e; altfel, te poți alege cu ceva seturi de cărămizi foarte scumpe!

| daywalker23 a răspuns:

La posta nu iti da voie sa deschizi pachetul inainte sa-l platesti

| Anirbas a răspuns:

Daca nu e ceea ce vrei, te sfatuiesc sa comanzi prin curier de acum, acolo te lasa sa verifici. De asta e mai scump transportul.