| CriStian17788 a întrebat:

Salut, vin cu o întrebare mai ciudată. Eu fac 14 ani in 2 zile, am prietenii cu câteva lunii mai mici că mine. Și în urmă cu ceva timp eram cat ei de înalt iar acum sunt mai pitic că ei, exista vreo șansă să mă înalt iar mai mult ca ei? Țin să menționez că am 1.63 și ei eu in jur de 1.66 și.168

6 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Ai sanse. Daca practici un sport. Ideal baschet, volei, handbal. Asa ca, daca vrei sa mai cresti, poti incepe de acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare copilas are ritmul lui de crestere, depinzand de mostenirea genetica de la parinti, dar si de hrana pe care o mananca zilnic, plina de vitamine, minerale si carne.

Daca nu mananci multe fructe si legume, nu ai de unde sa te inalti, fiindca hormonii tai de crestere nu au de unde sa isi ia vitaminele si mineralele, ca sa stimuleze cresterea.

| blackann a răspuns:

Da, exista sanse.

| IceRope a răspuns:

De la gramatică ți se trage. E defectuoasă și te trage în jos.

| nukeyly a răspuns:

Exista vreo șansă? da!
1. tine minte asta: pana la 25 de ani tot cresti pana la 40 te coci la cap, si daca la 25 esti tot pici atunci genetic nu poti creste,
mai poti ajuta ceva de faci ceva sport macar 5 ani, ai numa buna varsa de miscare si dezvoltare, corpul de adapteaza la ce-i ceri zilnic; e o masina fantastica.

2. baga la cap ce zice violonista 23.

| Eriii a răspuns:

Posibil. Eu inainte eram f scund si si acum sunt dar mi-am mai prins din urma prietenii(intr-un timp scurt) dar acum iar nu mai cresc de cateva luni, dar probabil o sa mai cresc iar nj cat dintr-o data mai incolo. Asa s3 intampla. Fiecare cu ritmul lui