Ma puteti face orice, dar nu tocilar.
Imi place distractia mai mult decat oricine. Am fost binecuvantat cu inteligenta, n-am stat 10 ore pe zi incercand s-o am.
Dedicam scolii maxim 2h / zii. Asta cand aveam teze sau stiam ca ma asculta
Tipule, e vacanță!
Înțeleg că vrei să fii cel mai bun, însă, chiar crezi că în ritmul ăsta vei reuși? Tot ce faci este să te epuizezi!
Mie una, materia de clasa a VIII-a mi s-a părut foarte simplă, vei face față, stai calm!
Iar dacă ești atent, vei lua și examenele cu 10!
Da' pana acu' am avut vacanta. Mai trebuie sa si invat.
Parintii sunt foarte bogati.
Insa, daca nu invat, nu pot beneficia de banii lor.
Nu numai asta e motivul, ci si viitorul meu. Vreau sa scot triplul lor.
Nu stiu ce sa zic, nu trebuie sa treci neaparat cu 10. Eu cred ca o sa iau 4-5 cu tot cu mediile din clasele mai mici deci NO STRES!
Inteleg sentimentul...orgoliu ce sa-i faci? Dar te-ai gandit vreodata ca nu este cel mai important sa ai media 10. Te inteleg ca asta este dorinta ta, dar sa stii ca profesorii nu-i urmaresc pe cei care stau inchisi in casa si invata tot timpul, ii urmaresc pe cei in care vad potential.Eu unul am invatat destul de mult dar fara sa exagerez(imi gaseam mereu timp de jucat la calculator, de iesit afara.de stat de vorba cu prietena) si am terminat 5-8 cu 9, 99 si am fost si la olimpiade(si la fiecare am ajuns pana la judeteana si am luat si premii). Cheia nu este tocitul...inteligenta nativa este ceva ce ai sau ce nu ai. Poti compensa prin munca, dar nu cred ca iti va aduce prea mare satisfactie.Gandeste-te putin la ce am spus si poti sa si incerci ceva daca ai curaj:poti sa alegi o materie la care te pricepi cel mai bine(nu geografie, istorie, biologie la care trebuie invatata lectia) si sa dai un test la scoala la aceea materie fara sa inveti absolut nimic inainte, doar cu ce ai invatat in clasa. Daca poti sa iei nota mare(9-10) inseamna ca te stresezi degeaba cu invatatul non-stop. Daca nu poti sa iei nota mare fara sa rupi cartea inainte inseamna ca te cam chinui degeaba.Pe moment este bine, poti obtine aprecierea parintilor si a profesorilor, dar pe viitor nu prea vei putea compensa.Iti dau ca exemplu interviul de angajare la Google.Intrebarile sunt putin spus ciudate.Ei vor sa vada ca gandesti in afara tiparelor.
In concluzie, relaxeaza-te, poti termina cu 10 si fara sa te inchizi in casa sa inveti.Multa bafta!
Haha, eu n-am zis ca tocesc si n-am pus decat o intrebare nevinovata in legatura cu clasa a opta.
O sa fac cum am facut pana acum, o sa-mi dedic 2 sau 3 ore scolii. Ceea ce voi avea in plus, vor fii meditatiile.
Vor fi*
Da...nu prea se intelege asa la prima citire...2-3 ore pe zi e ok.Ca sa-ti raspund la intrebare:Nu, nu este greu, profesorii o sa va mai lase mai ales in semestrul 2.
Bravo. Pentru cei ce zic tocilar sunt sigura ca cei ce zic nu au trecut clasa. Sincer eu cred ac este mai usoara ca a 7-a . Dar un mic sfat. Invata pentru viitorul tau dar si distreaza-te. Amine te poate calca amsina (bat in lemn, domane fereste ) si te te vei gandi ac toata viata doar te-ai stresat bcu scoala, trebuie sa ai amintiri de povestit nepotilor. Viata nue ste doar pentru. invatat. Sper s atermini cu 10 si sa iei Bacul tot cu 10. Apropo, asa din curiozitate. ce vrei sa te faci? (cand vei fi mare sau adult )
AnonimusGirl întreabă:
Antonia23K întreabă: