Daca iti indrepti parul inainte de spalare cum vrei sa mai fie drept?
dp ce te speli il lasi sa se usuce si dp aia ti-l indrepti.dc ti-l indrepti ud se arde parul de la caldura placii iar daca il indrepti inainte de spalare te-ai chinuit degeaba
Dupa spalarea parului. Daca dai cu placa inainte, practic, arzi mizeria si o topesti pe par. Ti se pare ca ar fi bine asta?
Pe de alta parte, placa nu e deloc buna pentru par. Iti arzi firele de par si il deteriorezi aiurea. Si tot asa, pana vei ramane la 30 de ani fara par.
Nu stiu, foloseste o masca de par ca sa nu il strici asa tare, daca chiar ai nevoie de placa. Dar evit-o pe cat posibil!
Dupa sparalare si poti sa folosesti si un spray special ca sa nu il mai arzi.
Salut, eu nu stiu exact cum sa folosesti placa de intins parul pentru ca nu o folosesc. Lasa-ti parul sa "respire".de ce ai nevoie de placa de intins parul? Eu cred ca ai un par frumos si nu merita sa il arzi.mai tarziu vei regreta cu siguranta. Prinde-ti-l intr-o coada, pune-ti o cordeluta. orice dar nu folosi des placa...desi multe prese sunt din ceramica si nu ard parul, si toate cele eu nu cred.e caldura, e o caludra foarte mare si sigur nu dai tu temperatura la 120 grade, o dai la 200.eu spun sa iti faci parul cu palca la un eveniment mai special, unde chiar e nevoie.
Antonia23K întreabă: