Dacă scrii numele lui, orașul și cuvântul bac o sa îți apara. Probabil pe la 18 sau 19 ani a dat. Caută 2009, 2010, 2011...
Poate ii gasesti un membru al familiei pe Facebook, in ziua de azi mai toti au. Altfel nu prea ai cum...
Tipul are 26 de ani. ma gandesc ca o fi pe Facebook altcumva.
Poate și-a pus ambele Prenume la Fb. Dacă ii scrii numele complet pe google sigur vei găsi ceva despre el. Măcar rezultatele de la bac tot le găsești. Adică eu m-am căutat odată pe google și am găsit inclusiv unele comentarii pe care le lăsasem la niște articole când eram mică
Are un singur prenume, "Andronic Gabriel" sau "Gabriel Andronic" nu mai tin minte bine. e vorba de fostul propietar al masinii mele, am gasit un "Andronic Gabriel" pe autovit, din Bucuresti sectorul 2, exact asa este trecut si in carte respectivul propietar. l-am sunat si a spus ca fac o confuzie. buna idee cu rezultatele la bac. Este nacut in '91, bacul l-a dat in ce an?
In 2010 l-a dat o persoana " ANDRONIC M.
GEORGIAN-GABRIEL" Dar pe cartea masinii nu este trecut Georgian. nu cred ca este el.
Atunci nu a dat bacul deloc
Dar posibil sa nu își fi trecut tot numele, poate nu e obligatoriu.
Pe cartea masinii? Eu am dat de propietar. dar nu recunoaste. https://www.autovit.ro/anunt/renault-scenic-ii-ID7GoHZB.html Este din buc. sectorul 2, acelasi nume. exact ca pe carte, dar a spus ca nu este numele lui intreg si ca fac o confuzie.
Pai nici nu văd de ce ar recunoaște, adică sigur știe ca vrei ceva de la el
Ziceai ca ai adresa lui, dacă e completa fa-i o vizita.
Ii fac o vizita cu toporul, ca are km dati inapoi. Am vb si cu primul propietar si cu al 3-lea. el este al 2-lea. Ceilalti au vrut sa vorbeasca, doar el n-a vrut. sau poate chiar nu este el, desi andronic e un nume mai rar.
Dacă scrii numele lui, orașul și cuvântul bac o sa îți apara. Probabil pe la 18 sau 19 ani a dat. Caută 2009, 2010, 2011...
Iar dacă știi Facebook-ul unui prieten de-al lui sau o ruda sigur îl găsești și pe el. Te uiți in listele de prieteni. Adică eu așa făceam când voiam sa dau de cineva.
Daca nu are cont pe retelele de socializare, a mai ramas doar adresa de email. Mai este si hi5. Mai multe nu mai stiu.
anonim_4396 întreabă: